22 des 15 En la prova de primera divisió al club Kronos de Reus, en Juanjo ha fet podi amb en Qumba i la Neus, que ha guanyat la mànega d'agility, ha estat a punt de fer-ho amb l'Ela

201512 Kronos Podi QumbaAquest diumenge, com tants altres, ens toca anar a competir però aquest cop és a Kronos un nou club de Reus i el dia ens acompanya: ni molt fred ni molta calor. Hi hem arribat una mica abans de les 11, hora prevista pels participants de primera divisó, però encara hem hagut d’esperar una bona estona fins ben bé les 12. Això si, com a compensació hem pogut gaudir de les pistes dels nostres participants en divisió d'honor.

201512 Kronos DanaHem començat amb la pista d'agility molt tècnica i amb una trampa doble al tenir una rampa que es feia dos cops i, tant d’anada com de tornada, tenia el túnel en U a sota, amb el que es passava quatre cops per aquest punt de risc. Però, es clar, nosaltres estem preparats per això i més. La primera en sortir ha estat la Neus amb l’Ela que han sabut resoldre tots els reptes de la pista, quedant primera de la mànega en les categories petites. Després ja hem passat a la categoria gran on ha sortit, amb molta seguretat, en Juanjo amb en Qumba. Llàstima que ha saltat la baixada de la primera rampa. Després en Juanjo ja ha assegurat molt mes la següent baixada però a la recta final ha caigut un pal. Un parell de gossos més tard ja els tocava el torn a la Maria i la Dana. La épista era una mica difícil de recordar i això ha fet que la Maria, quan ja tornaven i havia de fer la rampa per agafar la recta final, li demanés a la Dana que entres al túnel i la Dana, que és molt obedient, ho ha fet.

201512 Kronos Ela2Després de canviar una mica la pista sense tocar els dos túnels que estaven sota però treinent la rampa i afegint un salt doble, que aquesta vegada si que estava ben mesurat, hem començat el jumping en la categoria gran. La primera en sortir ha estat la Maria amb la Dana amb la que estem treballant la motivació. La Neus l'estava animant des de fora i la Dana a la recta final ha accelerat per anar amb ella, tot anava be perquè ho estava fent mentre feia pista. El problema és que en el penúltim salt en lloc de donar la volta al salt per la dreta ho ha fet per l’esquerra el que ha provocat perdre l’alineació del últim salt i que fes aquest al revés. Estem, però, molt contents amb la seva evolució. En Juanjo i en Qumba han fet una pistassa, molt segura i efectiva que ens ha deixat a tots meravellats. Per últim la Neus i l’Ela han començat molt be però l’Ela anava un pel massa esvarada i això ha fet desconcentrar a la Neus, provocant que al  slalom li marques malament l’entrada i fent allà dues refusades. Això li ha fet perdre la seva posició en el podi ja que ha acabat quarta entre els petits. Els que si que si que ho han aconseguit rematar han estat  en Juanjo i en Qumba que han quedat a la tercera posició de la categoria gran.


FaLang translation system by Faboba