15 des 15 En la prova de Santa Quitèria la Berta ha aconseguit el seu primer punt en grau I amb la Fusa i en Duc ha guanyat la primera mànega

201512 Quiteria FusaDiumenge, a la prova de Vallromanes, en grau I hi havia només dos representants del Cànic: la Fusa i en Duc.

La prova ha començat un pèl tard. La primera ha estat la Berta amb la que ha sortit uFusa na mica insegura i la gossa ha fet un refús en passar-se de llarg el túnel de lona. En comptes de tornar enrere i fer-lo, la seva mestressa ha decidit continuar endavant, eliminant-se. Berta, confia una mica més amb la teva gossa!!. En canvi en la segona mànega han sortit molt decidides i han fet una molt bona pista aconseguint el seu primer zero en grau I !!! Felicitats!!!

En Duc ha començat bastant motivat, fent una pista bastant ràpida pel que ens té acostumats i és que la calor no li agrada gaire. Ha acabat la pista a 0, però passant-se de temps poc més d'un segon (el que ha perdut anat a veure si encara hi era el seu amo). Que hi farem, un altre cop serà. Això si, ha quedat primer de la primera mànega.

En la segona mànega la sort no ens ha acompanyat, quan estava preparat per sortir s’ha concentrat en una nena que hi havia a la grada i ha decidit anar-la a veure, i ens han pitat un refús. Quan ha tornat, en comptes de seguir endavant, he tingut la idea de tornar-lo a seure per començar de nou i, és clar, ens han eliminat abans de començar. De tots els errors se n’aprèn! però em sembla que no tenim massa pressa per passar de grau!!


FaLang translation system by Faboba