L’Ela i la Nina comparteixen podi a Reus

201512 Neo dium podi Neus DianaLa prova de diumenge al club Neo Reus va començar amb una pista d’agility on els minis van ser els protagonistes. Començant per la Ela, que va fer una pistassa a zero i seguida d’aprop per la Nina que també va fer una pista sense penalitzacions. En Wifi va començar la pista ràpid com sempre, tant que la seva guia no va poder arribar a un salt per darrera i aixo els va eliminar. Això si, van fer una passarel·la impecable.

Passant als estandard, la Coma va fer una pista amb moltes ganes, llàstima que va caure un palet. En Hippy va fer una pista molt bona tan sols amb dos pals a terra i una zona però li perdonem perque és molt guapo. El seu germanet, en Qumba, es va eliminar per fer un salt al reves, pero molt bones les zones. I finalment el Morgan que es va eliminar per una confusio amb la pista però això li va anar be per poder treballar les zones amb calma.

Seguidament al jumping els minis van tornar a demostrar que ser petit és genial. Tant la’Ela com la Nina i en Wifi van fer tres pistes impecables a zero. Amb això l’Ela i la Nina van aconseguir un punt net cadascuna i pujar al podi en segona i tercera posicio respectivament. Felicitats a aquestes peques!

En la seccio gran, la Coma no va estar molt inspirada i, tot i sortir amb moltes ganes, es va eliminar. En Hippy i en Qumba van fer unes bones pistes però, curiosament, tots dos es van despistar al mateix salt, fent un refus. I finalment en  Morgan va ser l’únic en salvar la mànega estandar, ja que va fer una pista perfecta i molt rapida. Aquest equip cada vegada es compenetra millor!

En grau III l’Elisenda només volia fer l’agility a zero amb en Drac per sumar el darrer puntet que li manca per classificar-se pel Campionat d’Espanya. Després d’unes zones perfectes va tombar un pal en un gir i no va poder ser. Aquest darrer punt s’està resistint però l’Elisenda i en Drac són un equip molt sòlid i no hem de patir gens.

201512 Neo dium Qumba201512 Neo dium Hippy2

201512 Neo dium Wifi201512 Neo dium Morgan