L’Ela guanya en grau II

201512 Neo Podi dima Drac201512 Neo Podi dima ElaAvui dimarts, com era festa i no teníem res millor que fer, ens hem aixecat i hem decidit anar a Reus a competir amb els nostres companys agilitistes.

Quan hem arrivat ja estaven tots assegudets mirant la segona mànega de grau 1 o sigui que encara hem hagut d’esperar una estona perque ens toqués a nosaltres. Sort que avui el dia ens acompanyava amb un solet que ens ha fet quedar una mica morenos i tot.

Hem començat amb la manega d’agility, una mica enrevessada i amb unes quantes trampetes.

El primer en sortir ha estat en Juanjo amb en Qumba que malauradament ha tirat un pal i ha fet un refús en un canvi on, gràcies a la plegaria d’en Juanjo, la cosa no ha anat a mes. I és que en Qumba anava tot decidit cap a una boca de túnel que cridava “Qumba….Qumba” , només la seva fidelitat cap a en Juanjo ha evitat que caigués en la tentació.

El següent: en Hippy. Tots preparats per animar, ens fa un súper quiet, la Merce corre moltíssim arribem al punt de distancia lateral i en Hippy diu que de cap manera , que ell no ho pensa tot sol, així que la Mercè decideix acompanyar-lo, sortint airosos de la situació. Disortadament, quan ja estaven a la recta final, en Hippy ha decidit que li agradava molt més fer la rampa que el balancí i ha acabat eliminat.

201512 Neo dimarts Qumba201512 Neo dimarts Hippy

Vinga que encara en quedem uns quants! Ara li toca el torn a l’Elisenda i en Morgan que, com sempre, ha començat amb molta energía. Aquesta pista és difícil pero en Morgan, que te molta distància, la pot fer amb els ulls tancat. El problema ha estat que ha fet massa distància, passant-se mitja pista pel costat a tota velocitat. Confiavem en que potser el jutge no ho veiés, pero malhauradament no ha esta aixi i ha acabat eliminat.

No pasa res, encara tenim a la Collie, pero ella, després de veure com en Morgan gaudia de la pista, no ha pogut esperar l’ordre de sortida d’en Sam i ja s’hi ha posat. Lògicament en Sam no estava disposat a aceptar aquestes condicions i li ha fet repetir la sortida, cosa que no ha agradat gaire al jutge que l’ha eliminat sense pietat. Això si, no s’ha quedat sense gaudir de la pista i ens ha deleitat amb una gran velocitat encara que això ha provocat que sortis volant del balancí.

201512 Neo dimarts Morgan201512 Neo dimarts Collie

Com veieu, aquest cop no hem tingut gaire sort amb els nostres estàdards, ara tocava, però, el torn dels petits.

Els primers en sortir han estat la Tina i en WiFi, un gran equip molt rapid i molt compenetrat que ha fet una super passarel·la encara que el jutge li ha pitat una falta a la baixada. No sé com l’ha pogut veure perquè en Wifi es tan petit i corre tant que costa de veure-li les cames. Després, però, han tingut el mateix problema que en Hippy: en WiFi no estaba disposat a fer ni un trocet de pista sense la Tina al seu costat, cosa que no li ha agradat al jutge que els ha eliminat, que dolent!

Per ultim la Neus i l’Ela i ja començaven bé perque l’Ela ha decidit que ella abans de començar anava a fer un tomb per reconèixer la pista. No comptava amb que la Neus ja s’ho esperava i li ha donat un crit que ha provocat que tothom es quedes paral·lizat. L’Ela ha vist que allò d’anar a fer un tomb potser no era gaire bona idea així que, després d’una breu discusió, han completat la pista a 0.

201512 Neo dimarts Wifi201512 Neo dimarts Ela

Ara toca el torn de grau 3, despres d’uns quants canvis alguns dels quals, al meu parer, facilitaven la pista, ha estat el torn de l’Elisenda i en Drac buscant el seu ultim agility a 0 per tal de quedar classificats per Espanya. Anavem molt be pero cap el final de la pista en un gir s’ha caigut un pal, desapareixent la il·lusió d’aconseguir-ho avui. No pasa res, al final ho aconseguirem!

Be ara a descansar una estona ja que s’ha de montar un jumping i cal canviar molta pista. Mentestant tant surten les classificacions: només amb la primera mànega ja hi ha una llista molt llarga d’eliminats, en Juanjo i en Qumba van en novena posició i la Neus i l’Ela primers de la seva categoría i tercers fent la classificació conjunta amb els mitjans.

Un cop tenim el jumping muntat hi veiem un slalom molt ficat al mig del camí i alguns canvis per darrera d’aquells que si no estàs ben bé allà has begut oli, però bé hem de complir amb el repte i fer-ho el millor possible.

Comencem amb la Collie que avui te el dia creuat i ha decidit que ella no fa el quiet de cap de les maneres, en Sam ha fer diversos intents i al final victòria pel Sam: la Collie ha fet el quiet i ha pogut fer la pista molt be i molt ràpida encara que amb algun error. Molt be Sam!

Seguim. Ara en Hippy i la Mercè que ha corregut moltissim arrivant a tots els punts per fer-li mes facil la pista a en Hippy amb el que al final ha aconseguit un super 0 al jumping. Bravo, bravo, bravo!

Amb en Morgan no comencem gairebe perquè ens ha tirat el primer pal, potser per que l’Elisenda l’havia deixat massa a prop, pero la resta de la pista ha estat impressionant per la gran velocitat i seguretat que desprenia en Morgan. Es fantàstic veure aquesta gran parella a pista i com cada cop s’entenen millor!

L’ultim a sortir és en Qumba i comencem amb un super quiet. En Juanjo corrent molt i en Qumba esforçant-se al maxim han fet un circuit molt bo encara que malahuradament han començat a caure pals, segur que pel vent que provocava el pas d’en Qumba.

201512 Neo dimarts DracBaixen els pals pels petits i els primers en sortir son en Wifi i la Tina. Com els hi sobren molts de jumping poden aprofitar per entrenar coses diferents en competició, provocant que en una secuencia no s’entenguessin prou be i acabant eliminats.

Al final de tots la Neus i l’Ela, que aquest cop si que ha volgut fer el quiet, han fet que aquesta pista sembles més fàcil del que era. Han estat totes dues molt compenetrades i molt contentes per haver-la fet be i aconseguir un dels estimats dobles zeros . A més han lograt ja la classificació per participar al Campionat d’Espanya per equips.

Aprofitant el canvi de la pista pel Jumping de grau 3 mengem una mica, que ja ens toca ja que son les 4 de la tarda. Encara cal esperar una mica més per veure a en Drac correr en grau III i per si hem aconseguit algun podi.

Comencen pels petits o sigui que a l’Elisenda i en Drac els hi toca molt aviat. Preparats, un petit quiet i som-hi! Una pistassa i un altre jumping a 0 per aquesta parella.

Desprès d’una estoneta ja arriba l’hora dels trofeus. Comencen per donar els petits i mitjans de grau 2 i una sorpresa molt bona i molt inesperada: la Neus i l’Ela en la primera posició en el podium. I, a més, en Juanjo i en Qumba en la cinquena posició i l’Elisenda i en Drac en la tercera posició de grau 3. Moltes felicitats a tots!

Així hem passat tot un dia, arribant a casa molt tard però molt contents i cansats.