30 nov 15 En la prova de divisió d'honor d'aquest passat diumenge bones pistes dels nostres representants amb alguna penalització per temps

201511 Badalona Strip2El jumping de DH va començar puntualment a les 9.15, just quan desapareixien els nuvols i lluia un bon solet. 

En categoria standard la Cora no va fallar, acabant la pista a 0 i la Coma només va tombar un palet en un salt que li demanava un moviment un mica forçat.

En midi, l'Striptease es va eliminar ja que la Carme no va arribar a assenyalar-li una ordre a temps i en Drac, com sempre, va completar la seva pista de manera excel.lent, dissortadament les ganes van poder més que l'arrencada i va caure el primer pal.

La pista d'agility no tenia gaires complicacions pero calia posar-hi ganes per poder fer bon temps. En standard la Coma i la Cora van completar les seves pistes a zero, nomes penalitzant una mica per temps.

En categoria midi en Drac, ara si, va guanyar-se un meravellós zero i l'Striptease va poder-se treure l'espineta del jumping, acabant la pista sense errades pero amb un preciós temps perdut en el balanci "comeshelties" la va fer penalitzar per temps.

I fins la propera prova!


FaLang translation system by Faboba