La Collie guanya el jumping

201510 Maresme CollieAquest diumenge a les 9 del mati vam competir els de segona divisió. Vam començar per el jumping i el primer en saltar va ser en Taboo que va fer un molt bon recorregut. Llàstima que el fet que la seva mestresa es fixés en un punt concret li va fer oblidar que al seu gos no li agrada la roda i això va ser la seva perdició.

En estandar teniem al Hippy i al Morgan i tots dos van fer una única falta: el segon salt que semblava que estigués maleit pels del Cànic. Sort que, al final, va sortir la Collie i va trencar la maledicció d’aquest segon salt, recuperant l’honor del club i fent un 0 espectacular.

A continuacio vam fer el agility, la part complicada per molts. El Hippy no va fer el quiet i això li va complicar l’inici de la pista a la Mercè, pero entre tots dos ho van poder salvar,. Dissortadament, una mica més tard, en un punt la seva mestresa va perdre de vista al Hippy i aquest va fer un salt que no tocava. L’Eli i en Morgan no van fer el quiet i es van eliminar al tercer obstacle que era bastant complicat. Aquest cop, però, la Collie que anava , si que va ser solidaria amb els seus companys de club i va eliminar-se sl mateix lloc que el Hippy.

I per acabar vam arrodonir el dia amb un eliminat d’en Taboo al respetir la passarel·la que no havia fet com l’Estel volia.

Això si, el cert és que hem pasat un mati entretingut i amb bona companyia.