La Tina i en WiFi guanyen a Barcelona

201511 Comtal dium Podi201511 Comtal Wifi3Aquest diumenge els nostres agilitistes s’han vist les cares amb un jutge de Luxemburg que va posar pistes molt maques i tècniques. Tothom les va disfrutar molt, independentment dels resultats.

El grau II va començar amb un agility que demanava control a la sortida i amb una entrada d’eslàlom que va portar problemes a molta gent.

La Collie va fer un agility excel·lent, fent el millor temps de la manega tot i que es van endur un refús en una entrada de túnel en la que, per alguna raó, en Sam va pensar que seria més ràpid que la seva gossa. Malauradament també va caure l’últim pal del circuit.

La Dana va fer l’agility molt bé i sense parar-se en cap punt per buscar l’amo. Enhorabona!

La Neus i l’Ela tenien molt clar que anaven a treballar la passarel·la, van caure en la complicada entrada d’eslàlom i desprès el van repetir amb molta velocitat però al baixar la passarel·la la gossa no es va parar i la van corregir a la perfecció.

201511 Comtal Morgan>En Morgan va realitzar un agilty força controlat compensant la falta de quiet a la sortida amb el treball a distancia, per mala sort va saltar la pujada de la passarel·la el que els va comportar un falta i van perdre una mica de temps a les baixades de la passarel·la i la rampa, on el gos va voler demostrar a l’Elisenda que es parava però disgustat i ho demostrava amb la boca.

En Qumba i en Juanjo van sortir molt centrats, sí en Juanjo també! Van realitzar la pista molt eficaçment i sense trompicons de cap mena, per mala sort, van caure 2 pals durant l’execució i els van marcar la pujada de la passarel·la i la baixada de la rampa. Molt bé Juanjo, encara seràs un tio centrat!

En Wifi i la Tina van fer un agility genial amb una passarel·la de les que fan somriure a aquesta noia tant exigent. Visca! Com que durant el recorregut van tirar un pal que s’agafava en angle, la Tina va aprofitar per reforçar molt la zona del balancí aguantant allà el gos i, tot i així, van ser els més ràpids i els millors de la mànega en categoria petita. 

El jumping ens va estressar a tots una mica durant el reconeixent: passàvem moltes vegades pels mateixos llocs i teniem molts obstacles que no es feien ben juntets. Tot i això ens ho vam passar molt bé fent-lo i vam demostrar que teniem més memòria de la que pensàvem.

La Collie va fer una pista amb molt bona execució i canivis cegs però van caure dos pals que els van fer perdre l’excel·lent. La Dana va realitzar la pista perfectament tot i que ja una mica més desinflada ja que el cansament i el sol no perdonaven.

L’Ela va tenir problemes a l’eslàlom, sortint abans d’hora dues vegades, però la resta de la pista va ser molt bona. 

En Morgan es va eliminar al jumping per no poder marcar un rera a temps i es que no tenir el quiet és un gran handicap però van continuar la resta de la pista molt contents que és el que aquest equip necessita. Van poder usar molt el dret i el fuss, que la Neus els va ensenyar, en les entrades de túnels i que tant els ha ajudat.

201511 Comtal Qumba201511 Comtal DanaEn Qumba, va veure que en Juanjo, s’ho prenia molt en serio, i va preferir jugar una mica amb l’humor del seu guia i del públic assistent doncs a ell el que li agrada és fer riure. Quan en Juanjo li va marcar un rere, ell va pensar que l’altre mà indicava un camí millor i passant per darrere el seu guia va encarar el salt recte en lloc de per darrere. El pobre Juanjo, estorat, es mirava la seva mà esquerra, la que marcava el rera, mirant si estava allà o era invisible. Per comprovar-ho va tornar a marcar el rera i, efectivament, la mà era invisible doncs en Qumba va tornar a saltar per l’altre banda de mà, guia i salt. Llàstima que el vídeo no tingui prou qualitat perquè pugueu veure la cara d’en Juanjo, era de les divertides, de veritat. Finalment en Qumba ja estava content amb la seva actuació i va fer el que el Juanjo deia, finalitzant la pista perfectament, amb sols un pal al terra i assegurant un altre rera a més de 1.000 db de volum per part del guia.

En WiFi i la Tina van realitzar de forma impecable tot el recorregut i van aconseguir ser primers de la categoria mini+midi. Enhorabona! 

I ja passava l’hora de dinar, fins i tot per un diumenge de barbacoa, però encara quedava un rezagado del equip per competir. El pobre Drac, de grau III, que està pendent del seu últim agility per classificar-se pel campionat d’Espanya, però aquest cop tampoc va poder ser. En el jumping es van eliminar doncs l’Elisenda no el va ajudar en un salt on calia recollir el gos i en Drac el va tornar a fer en direcció contraria. A l’agility, van anar a tope i els van marcar la zona de baixada de la passarel·la però van sortir molt contents de com s’havien entès doncs últimament els nervis estaven jugant males passades a la guia i no anava molt centrada.

La pròxima prova de Canina és pel pont de la Purissima al Neo Reus on en Jordi jutjarà dissabte. A veure com van els nostres equips!