Primers i segons en standard

201511 Comtal diss PodiUn altre cap de setmana l’equip del Cànic ens vam presentar a un altre prova, aquesta al club d’agility Ciutat Comtal i puntuable pel Campionat d’Espanya.

Els representants del club dissabte érem: la Diana amb la Coma i la Nina, la Tina amb el WiFi, La Neus amb l’Ela, la Juli amb la Cora, en Joan Carles amb la Maggie i jo, en Toni, amb el Panx. Va ser un gran dissabte de sol amb bones instal·lacions i millors pistes plantejades pel jutge luxemburgués.

En mini, la Diana va acabar la primera mànega d’agility amb la Nina completant la pista amb dos faltes. La Tina i el WiFi, amb una brutal i rapidíssima pista, van fer un gran agility a 0, que els va servir per acabar la primera mànega en primera posició i sumar un altre agility al seu còmput per classificar-se pel Campionat d’Espanya. La Neus i l’Ela van fer una bona pista malgrat fer una falta i un refús, van estar ràpides i compenetrades , com sempre. El Panx i jo… doncs més de el mateix: el “quiet” agafat amb pinces, si es pot dir “quiet” a això que fem i las ja habituals faltes a les zones amb la corresponent eliminació.

En standard, gossos de mida gran, en Joan Carles no va tenir gaire sort amb la Maggie a la primera mànega i van estar eliminats. La Juli i la Cora, com de costum, van fer una pista brillant amb un zero com una catedral, res de nou per aquest gran equip. També la Diana, aquest cop amb la Coma, va completar aquest agility amb un magnífic zero.

201511 Comtal Coma201511 Comtal Cora

A la segona mànega, el jumping, la Juli i la Cora van seguir amb la seva rutina de fer 0, acabant la competició amb un gran i merescut segon lloc a la classificació general. La Diana va fer una altre gran pista amb la Coma i van apuntar-se un altre 0 al seu compte, el que li va servir per acompanyar a la Cora i pujar al més alt del podi pel el seu primer lloc a la classificació general. Pel que fa a en Joan Carles amb la Maggie va acabar aquesta segona mànega, ja molt més concentrats, amb només un refús i grans sensacions a pista.

En mini, la Diana amb la Nina van fer només una falta, fent un bon balanç del dissabte de competició. La Neus i l’Ela van sortir decidides i a per totes a la seva segona pista i van acabar amb un gran i merescut zero al jumping. En el meu cas, el Panx em va tornar a posar a prova a la sortida, malgrat tot al final vam fer un “quiet” més que acceptable i vam completar la pista a 0 amb bones sensacions. La Tina amb el WiFi van sortir a pista defensant el primer lloc aconseguit a la primera mànega, completant una rapidíssima pista només espatllada parcialment en anar un pal a terra. Malgrat tot gran dissabte per aquest petit dimoni i la seva guia.

201511 Comtal Wifi2201511 Comtal Panx