Primer doble excel·lent d’en Sam i la Collie

201511 Selva CollieEl cap de setmana de Tots Sants hi havia prova a Santa Coloma de Farnés. Dissabte la Collie i en WiFi van fer de les seves, provant de fer alguns moviments per diumenge fer la bona. I es que van caure eliminats o van fer pistes amb faltes.

Diumenge, però, i en companyia del Qumba, en Morgan i en Drac, la cosa va millorar. La Collie es va marcar un jumping amb tan sols una falta i un super agility a 0, puntuant pel campionat d’espanya. Van ser pistes molt fluides on el binomi va saber estar on tocava i córrer quan calia. Aquest equip cada vegada esta agafant més compenetració a pista, i es nota! Felicitats Sam i Collie!

En Qumba també ho van fer molt bé, i es que en Juanjo (conegut per la seva facultat en inventar pistes alternatives) va saber crear la pista ideal pel Qumba, menjant-se la meitat d’obstacles i fent una pista a 0 però d’uns 10 obstacles. L’agility el va arrodonir amb una pista a 0 d’allò més fluida, assegurant pujades, baixades i tot el que calgués. Enhorabona Juanjo i Qumba!

En Morgan, seguint els passos d’en Qumba, va voler fer pista alternativa i ficant-se per on no tocava, però l’Eli va continuar com si res perquè el gos continués gaudint. I és que d’això es tracta.

En Drac, va caure al parany de l’Eli, passant per on no tocava i eliminant-se a les portes d’una pista i al final de l’altra. Un cap de setmana per aprendre i conscienciar-se que no s’han de tenir nervis dins de pista.

En WiFi va acabar pels aires, però aquest cop per una patada de la Tina per falta de compenetració. D’altra banda, van fer unes pistes fluïdes i un jumping a 0, potser el 17è que tenen, però aquesta experiència que s’emporten. Esperem que aviat caiguin els agility igual que els jumping.

201511 Selva Qumba201511 Selva Morgan