29 oct 15 A l'Elisenda i en Drac els manquen dues mànegues d'agility per classificar-se pel Campionat d'Espanya. Ni que van fer podi no van aconseguir-ne ni una. Serà a la propera!

201510 Maresme Podi Drac2201510 Maresme DracDes que la Gamma es va lesionar i tenim a la Sacha embarassada, en Drac està molt solet a Grau III.

Aquest cap de setmana al Maresmeen Drac i l'Elisenda venien amb ganes de treure's de sobre els dos últims agilitys que els falten per classificar-se pel campionat d'Espanya però potser pressionar-se no ha sigut el millor i no n'han aconseguit cap.

Dissabte, van començar molt desconcentrats i van fer una pista molt ,equivocant-se en molts punts i sense connexió guia-gos. El jumping va ser molt divertit i ràpid però l'Elisenda va marcar un rera que no era i es van eliminar.

Diumenge, van començar amb moltes ganes l'agility però van fer falta a la baixada de la passarel·la, perdent l'esperat agility i desprès al jumping van fer un zero molt maco que els va permetre estar en el podi de Grau III en tercera posició, fent el seu 14è punt per equips. Si es classifiquen 2 cops per equips, podrien participar dos cops al campionat d'Espanya?


FaLang translation system by Faboba