Al Campionat del Mon 2015 d’agility

Aquest Campionat el varem rebre amb uns sentiments contraposats. Per una part una gran pena de que en Jordi i la Gamma no poguessin córrer per una lesió greu i per l’altre costat una immensa alegria perquè participaven l’Elisenda i en Drac i també perquè tornariem a veure a la nostra estimada Denise i gaudiríem uns dies de la seva companyia.

Desprès d’unes quantes hores de viatge amb cotxe, que també varem aprofitar per fer una mica de turisme, varem arribar al hotel que teníem reservat a Bologna on ens varem trobar amb els altres competidors i la Denise. Allà varem recollir l’equipació que era super maca ja que cada participant portava el dibuix del seu gos a l’esquena. Sens dubte eren les mes maques de tot el Campionat, aquest any en Jordi s’ho ha treballat molt.

201510 Mundial Opera201510 Mundial GogoEl Campionat començava dijous i després dels reconeixements veterinaris es va donar pas a la ceremonia de apertura amb la tradicional entrada dels paissos on aquest any, a més, cada pais feia una petita coreografia. Dins l’acte també varen cantar un parell de cançons d’opera i molt be encara que la sonorització de l’estadi no ajudava gens.

Al Campionat varem gaudir de la companyia de tots els competidors i de molts seguidors que, com nosaltres, van anar-hi per donar suport. Movent-nos per les grades (quelcom imprescindible perque els seient eren molt incòmodes) varem fer-nos un tip d’intercanviar samarretes i va ser molt divertit perque ens va permetre parlar amb molta gent que no coneixiem.

201510 Mundial DracLa competició, com sempre, molt emocionant. Veient correr a l’Elisenda i en Drac donant’ho tot s’ens queia la baba. Veue aquests gossos que en lloc de potes sembla que tinguin rodes, veure les diferents estratègies dels guies per arribar amb el gos, per estar al lloc correcte, per ajudar-lo a seguir l’ordre previst, per ajudar.lo a prendre cada obstàcle amb el millor angle … Fins i tot veient el bé que s’ho estava passant el jutge. Cal ser-hi per saber el que és. No importa que els (mitjos) seient fossin molt incòmodes, sobre tot pe passar-hi més de deu hores al dia, ni que estiguessim en un racó de l’estadi on, això si, es tenia una bona visió de conjunt del ciruit. Son els millors gossos de cada pais, ho fant molt bé i l’emoció creix quan arribes a les segones mànegues, sobre tot en la competició per equips. Us ho recomanem 100%

Tot estat un exit, el companyerisme amb la gent, l’ambient, l’alegria encara que els resultats no haguin estat els esperats. Ha estat un campionat increïble on hem vist amics d’altres països pujats al podi. La Martina, en Samir, L’Andi … Per cert, sabieu que el sots-campió del mon, en Samir Abu Laila (de Brasil), va fer-nos ja fa molts anys el seu primer seminari i que la Martina Klimesova, campiona del mon, va fer el seu primer seminari a Espanya al Cànic i que ja porta tres seminaris fets al club?

201510 Mundial Jordi Elisenda201510 Mundial JordiCal felicitar a tots els nostres representats per estar allà, als seguidors amb els que varem compartir les grades i a en Jordi per tota la feina que ha fet perque tots estiguessim be.

L’any vinent el Mundial serà a Saragossa. No us el perdeu, serà una passada!

201510 Mundial Presentacio