La Coma guanya i en Panx fa podi en el seu debut

Dissabte vam estar competint al club agility Rivalcan alguns dels components de grau II del Cànic. Concretament en Wifi, l’Ela, la Striptease, la Coma i en Panx amb els seus corresponents guies.

Tots els gossos i guies vam fer bastant bon paper, cadascú amb els seus objectius, intentant sortejar unes pistes que van ser complicades a nivell tècnic amb la dificultat afegida d’haver de saltar a l’alçada màxima permesa en cadascuna de les categories.

201509 Rivalcan Panx2En categoria mini, l’Ela i la Neus van tombar un pal al principi de pista d’agility i cap al final, en una entrada de eslàlom diabòlica, van entrar per la segona porta, tornant a repetir-lo per tal de fer-lo bé i acabant la pista amb dues faltes.

El Wifi i la Tina van tirar el primer pal, continuant fent una pista bastant ràpida fins arribar al balancí que no va convèncer a la Tina pel que va decidir repetir-lo amb la corresponent eliminació.

El Panx i jo, malgrat com de costum el gos, sortia força nerviós, vam completar una primera pista força bona només espatllallada per un pal que va anar a terra cap a la meitat de la pista. Malgrat això bastant content de les zones que és el nostre taló d’Aquil.les.

Ja a midi l’Striptease i la Carme van fer una pistassa a zero i, a més, súper ràpida i neta amb una brillant conducció per part de la Carme.

En la categoria estàndard la nostra Coma, com quasi sempre, va fer un altra pistassa a 0, llàstima la penalització per temps que va patir per unes centèssimes de segon.

Al jumping de categoria mini en Wifi i la Tina van fer una pista molt bona i ràpida fins arribar al eslàlom, on en Wifi va sortir-se’n cap al final , el que va comportar acabar amb una falta, completant la resta de pista super bé. En Wifi és un fantàstic gos que va a tope durant tota la pista, la Tina ho sap i li exigeix el màxim.

L’Ela i la Neus van completar el jumping de forma molt fluïda, acabant-lo a zero sense cap mena de problema, un bon resultat de l’Ela.

201509 Rivalcan WifiAmb el Panx en aquesta segona pista vam sortir molt bé, perdent una mica de temps a l’eslàlom però acabant a zero, que era el nostre objectiu en aquest debut, tant esperat, a grau 2. Així varem completar el global de la prova amb una falta a l’agility i un zero al jumping, no està malament per començar.

En categoria midi la Carme i l’Striptease van començar amb mal peu la seva segona pista al fer el segon obstacle en direcció contraria, amb l’eliminació com a resultat. Una llàstima ja que tota la pista va ser boníssima i amb el zero aconseguit a l’agility tot pintava molt bé per aquest gran equip.

Per acabar la prova, la Coma i la Diana van tombar algun en el jumping on molts gossos també van tenir problemes.

201509 Rivalcan Podi Coma201509 Rivalcan Podi Panx

Al final, els podis van tenir tant en categoria mini-midi com en estàndard representació de l’equip Cànic.

En mini+midi vam pujar el Panx i jo amb un tercer lloc, aconseguint així un punt pel campionat d’Espanya per equips i acabant molt contents del dissabte de competició. En categoria estàndard en primer lloc va ser per la Coma i la Diana- Cal recalcar el nivell i els gossos tant ràpids que hi ha en aquesta categoria, per això s’ha de valorar, i molt, aquest primer lloc d’aquest equip.