A Lleida podi de la Sacha i en Wifi, en Jordi com a jutge, llac …

201509 Daga Podi Sacha201509 Daga Podi WifiEl passat cap de setmana, del 18 al 20 de setembre, estava convocada una prova pel Club Agility La Daga amb un doble atractiu. Per una banda, es celebrava en el Càmping La Noguera, a la falda del Montsec i amb un llac molt a la vora i, per altra s’estrenava com a jutge de la RSCE el nostre profe i company Jordi Boix. I allà estàvem els equips Sacha-Paco, Bandido-Rola, Wifi-Tina, Striptease-Carme, Collie-Sam i, com a convidats, el promès de la Sacha, l’Esso, amb la seva guia Jade que formen part de l’equip de Finlàndia del proper campionat del món.

El divendres per la tarda es va celebrar un KO amb gossos de molt bon nivell. Els nostres gossos es varen defensar amb més o menys sort però al final es van endur el pernil de premi l’Esso i la Jade. Res millor que conquistar el cor de la nostra Sacha!

El dissabte pel mati vàrem aprofitar l’estona de lleure per gaudir de les instal·lacions del càmping i arribar-nos fins el llac perquè els gossos es poguessin banyar. Per la tarda, la prova va començar per grau II, on la Collie en estàndard i el Wifi en mini varen tenir una actuació espectacular, completant l’agility a 0 i marcant tots dos el millor temps de la seva categoria.

En el jumping també ens varen oferir unes pistes ràpides i ben conduïdes mantenint l’emoció fins el final: el Wifi va tirar el penúltim salt però tot i això va finalitzar la prova en tercer lloc de la categoria midi-mini. El Sam li va posar més emoció i després de completar la pista superant totes les trampes va enganyar a la Collie i va fer que s’eliminés…. en l’últim salt!. El Bandido va fer les seves dues pistes a la velocitat que ens te acostumats amb alguna falta i algun refús que no desmereixen el gran potencial que té aquest equip. L’Striptease continuava estant de vacances i va sortir despistada i a més saltant-se la zona a la passarel·la. Cap problema, la repetim i ens eliminem.

En grau III la Sacha i el Paco varen tenir un d’aquells dies que tot surt tal i com ha de ser, potser per impressionar a l’Esso, i malgrat tractar-se de pistes amb uns quant punts de dificultat, varen aconseguir un doble 0 i el primer lloc de la categoria mini-midi.

201509 Daga Podi Llac201509 Daga Podi Sacha EssoEl diumenge, en Jordi ens va plantejar unes pistes molt interessants però en general la sort no ens va acompanyar. En grau II, tots quatre, l’Striptease, la Collie, el Bandido i el Wifi varen penalitzar en diversos punts de la pistes però no varen desaprofitar l’ocasió de reforçar tant les zones com la conducció i, si més no, deixar bon sabor de boca de l’experiència.

En grau III, la Sacha, tan espectacular com sempre, va penalitzar en les seves pistes. De fet, ja li tenia el cor robat a l’Esso i va deixar que fos ell que s’endugués el primer lloc de la categoria.

Per acabar, en el pre-agility va participar l’Eva amb la Collie per posar un bon punt final a aquest cap de setmana.

Com a resum, molt bones sensacions per tot el cap de setmana: lloc, ambient, jutge, pistes i resultats!