Dobles excel·lents en grau III

201509 Marvi Sacha

Dissabte

Dissabte a la Roca, al Grau III, erem la Sacha i en Drac. Vam començar pel jumping on el jutge, en Marc Rabadà, va plantejar una sortida difícil pels gossos més ràpids. En Paco i la Sacha van caure en aquest punt entrant a l’eslàlom per l’esquerra. La resta de la pista van anar a per totes com sempre. En Drac va solventar força bé el recorregut amb un punt de conflicte en un canvi ceg que no tenien clar si el feia el gos o la guia.

A l’agility, en Paco va fer una pistassa amb una passarel·la d’infart i un final justet però va treure’s l’espinilla amb un zero molt bo. En Drac també va aconseguit el zero però assegurant les zones del balancí i la passarel·la que últimament ja eren massa justes. Cap dels dos va pujar a podi però van marxar amb un doble brut la Sacha i un de net en Drac; que no està gens malament.

Elisenda (Drac)

Diumenge

El Domingo Elisenda y Drac nos abandonaron a nuestra suerte en representacion única en grado 3 del club en la prueba organizada en el patio de tierra de un colegio de La Roca. Mira que intentamos ir despacio en el agility pero en un giro bastante cerrado Sacha rozó con las patas traseras el palo y este cayó al suelo.

En el jumping más de lo mismo, esta vez mas por culpa del guia. Por querer acabar algo más rapido en la recta final, cuando ya sólo faltaban tres saltos, Sacha, al cambiar la zancada, tiró otro palo. Resultado del domingo para el equipo Sacha-Paco: doble sucio puntuable para equipos del campeonato de España, menos da una piedra cómo se suele decir. 

Paco (Sacha)