Agility, barbacoa, amics, surf … Euskadi

201508 Euskadi Surf

A sis hores del Cànic trobem una petita població anomenada Sopuerta, on aquest agost es va celebrar una sèxtuple, és a dir, 6 proves puntuables pel campionat d’Espanya. La Rola i en Bandi, en Paco i la Sacha, en Sam i la Collie i la Tina i en WiFi van fer un llarg viatge per participar en aquesta múltiple prova.

201508 Euskadi Podi Tina201508 Euskadi gossosUn clima prodigiós per ser Agost, un ambient d’allò més agradable, una gran organització per part del Club d’Agility Euskadi, barbacoes, excursions a llocs perfectes, surf i matins de competició ens van donar l’equació perfecta per passar uns dies de vacances pel País Basc. Algunes pistes netes, d’altres amb coses a treballar però a grans trets una molt bona sensació gràcies a unes pistes molt ràpides i amb tocs de tècnica que donàven la diferència.

En Paco i la Sacha van fer grans pistes, marcant dels millors temps però sempre algun pal o oblit de la pista que els hi passava una mala passada.

En Bandi després d’un mes i mig de parada per una dolència a la cama, va començar amb tanta energia que es menjava la pista, ocasionant alguns pals a terra però amb la visió cap el futur de que ja estava recuperat.

En Sam fins i tot es va quedar un dia més per poder fer més pistes, marcant uns temps increïbles i emportant-se a la motxilla l’experiència de saltar en una prova d’aquestes magnituds. La Tina i en WiFi van fer un podi i algun que altre punt, tot i haver passat uns dies una mica malalta, el que la va deixar sense gaire energia.

201508 Euskadi Sacha201508 Euskadi Sam