Drac i Morgan: resultat i repte

Del 29 de Juliol al 2 d’agost, el club d’agility Ciutat Comtal organitzava una prova en un hotel de Guardiola de Berguedà, semblant a les que s’organitzen per tot l’estat espanyol: en plan llargues i de vacances. En Drac i en Morgan es van animar a pujar-hi el cap de setmana. La temperatura era molt bona per als gossos i, ni que a alguns ens va fer pena haver de treure la jaqueta negra de l’armari, ells van gaudir de la prova sense calors. 

201507 Berga Mandra Drac201507 Berga Podi DracEn Drac va tenir un molt bon cap de setmana. Dissabte, les pistes de l’Ana Beltrán, eren tècniques i ràpides. Com que alguna vegada, amb aquesta jutgessa, en Drac no havia entrat en temps la seva guia va estirar-lo una mica i a causa de voler còrrer van fer un refús en un salt on l’Elisenda no va esperar el gos. La resta de pistes van ser molt bones i van aconseguir pujar a podi en 3a posició.

Diumenge, jutjava la Rachel i va posar pistes molt llargues i amb molts punts que es repetien per liar una mica al personal. En Drac va obtenir un doble 0 i aquest dia va quedar 5è de la classificació general. Gràcies a això en Drac ja ha passat l’equador de la seva classificació per Espanya per individual.

En Morgan, es va lluir de forma ben diferent. Dissabte, a la primera pista el quiet va ser impossible, tot i això la pista va sortir maca, eliminat-se al inventar-se el recorregut. A la segona, va fer un quiet digne però la pista va ser molt caòtica, enfadant-se en les correccions.

Diumenge, va començar com havia acabat dissabte, va fer un recorregut força nerviós. En la última pista del cap de setmana, va ser més fàcil corregir-lo i fins i tot van poder eliminar-lo al quiet. Tot i no acabar malament, si que aquest equip ha fet un paset enrere en control. A seguir treballant!