La Lulú debuta i guanya

201507 Vilallonga Excursio201507 Vilallonga LleureCada estiu la prova de Vilallonga de Ter que organitza el nostre club ens ofereix uns dies diferents en ple estiu. A Vilallonga i fa més fresqueta, el paisatge és molt maco i hi ha ple de camins enmig del bosc per fer amb els gossos, s’hi menja bé … I ni que cada any (com a mínim els darrers) ens acaba plovent en algun moment, ens agrada anar a Vilallonga de Ter.

Aquest any ha estat semblant. Dissabte dia lliure per passejar o fer alguna excursió segons prefereixi cadascú, fer la xerrada, alguna partida de cartes i a final de tarda preparar la pista per l’endemà i, després de treballar, sopar plegats no massa tard.

201507 Vilallonga Podi G1SM201507 Vilallonga LuluDiumenge la prova començava amb els equips més  novells, quatre d’ells s’estrenaven en aquesta prova i entre ells hi havia en Manel i la Lulú que darrerament estaven fent-ho ja força bé als entrenaments. A l’hora de la veritat ho van demostrar també a la pista, sobre uns circuits força exigents on van fer amb un primer recorregut excel·lent i un segon amb un malentès al segon salt i algun problema en una entrada de slalom que requeria d’un alt grau d’autonomia del gos.

Al acumular les dues pistes en Manel i la Lulú van guanyar la prova en la seva categoria fent el seu primer podi en competició.

També competia en grau en Morgan que va fer les pistes amb l’energia que el caracteritza i amb una execució impecable, centrat en els obtácles i en com superar-los a tota velocitat i amb unes execucions, per exemple de l’exigent entrada de slalom, espectaculars. Només en el cas de la rampa, on estan canviant el mecanisme d’entrenament i en que hi havia un temptador tunel al davant, va haver de repetir-ho un cop en cada pista per tal de superar-la com caldria. L’altre representant en grau I era en Duc que, bo i anar seguint la pista, no podia evitar el seu instint social que li feia anar a comprovar que la resta de familia, fora de la pista, seguís bé quan el recorregut l’encarava cap a la porta de la pista.

201507 Vilallonga Morgan201507 Vilallonga Duc

201507 Vilallonga Podi G2L201507 Vilallonga CoraEn grau II hem de destacar el doble zero de la Juli i la Cora, una puntuació immillorable arrodonida amb un primer lloc en el podi de categoria gran i el doble excel·lent de la Mercè i en Hippy que va quedar en tercer lloc a la final i va sumar un punt pel campionat d’Espanya per equips.

201507 Vilallonga Hippy201507 Vilallonga Dic

També en mida gran la Mercè amb en Dic i la Maria amb la Dana van completar les dues pistes sense eliminar-se, quedant al final en cinquena i setena plaça de la general. Amb la Collie en Sam va fer un agility perfecte, gairebé ens va fer mal que, per assegurar el treball en les zones li fes reposicionar-se en una passarel·la que semblava prou ben feta, coneixent la Collie, però, segur que en Sam va fer el que calia.

201507 Vilallonga Dana201507 Vilallonga Collie

201507 Vilallonga Podi G2SM201507 Vilallonga StripTambé en grau II però en mini i midi hem de fer esment dels dobles zeros de la Carme amb la Striptease (aquest equip està imparable!) i d’en Sergi i en Zut que, bo i el que l’afecta la calor, va aconseguir completar les pistes sense cap error i dins el temps previst. Al final podi per la Striptease i quart lloc pel Zut.

201507 Vilallonga Zut201507 Vilallonga Ela Completaven la nostra representació en mini-midi la Neus amb l’Ela que va aconseguir un doble excel·lent i puntuar pel campionat per equips. Molt bé pels petits i mitjans i els seus guies!

En grau III estàvem representats per l’Elisenda amb en Drac i l’Ana amb la Taca.

201507 Vilallonga Drac201507 Vilallonga Taca

201507 Vilallonga Podi G3SMEn grau III comptavem amb el valor segur de l’Elisenda i en Drac però sempre hi ha sorpreses (agradables). L’Ana i la Taca han sortit de cop i s’han marcat un doble zero com una casa quedant primeres al podi i deixant a en Drac al segon lloc del podi. Si és per la Taca a en Drac ja li sembla bé.

Per tant hem acabat la jornada amb els primers llocs d’en Manel amb la Lulú, la Juli amb la Cora, la Carme amb la Striptease i l’Ana amb la Taca i els podis addicionals de la Mercè amb en Hippy i l’Elisenda amb la Taca. No està malament des d’un punt de vista esportiu!

Com a prova, rodada i en els horaris previstos, com sempre. Es nota que som un gran equip, que cadascú sap el que cal fer i que ja ho tenim per la mà.  Enhorabona a tots!