30 jun 15 L'Elisenda fa podi amb en Drac en grau III i un bon agility amb en Morgan en grau I

201506 Quiteria Podi dium DracDiumenge els de grau III eren en Drac i la Sacha. L'Ana Bustamante, ens ha presentat unes pistes força exigents i originals. En l'agility, en Paco i la Sacha anaven molt bé, però un despiste del guia ha fet que hi hagués un cert moment de caos, que si salt, que si túnel, que si Sacha aquí, que si balancí, només els ha comportat una perdua de temps però ha deixat a en Paco una mica atabalat. A la resta de la pista no hi ha hagut entrebancs però han tirat 3 pals i els han marcat la baixada de la rampa. Desprès del susto, era difícil seguir centrat.

En el jumping, aquest equip també ens ha donat més d'un gir al cor, en un túnel la gossa ha sortit desencarada i en Paco ja havia marxat, desprès ha sortit d'un salt pel costat contrari al que el seu guia esperava i gairebé comenten un refús. El pobre Paco ha anat salvant les situacions però finalment s'han eliminat encarant un salt pel costat contrari. Els gossos ràpids són més difícils, ànim Paco que sou molt bons!

En Drac s'ha comportat hi ha aconseguit un doble cero però en el jumping s'ha passat una mica de temps perdent l'excel·lent net però bo i això han pogut pujar a podi en tercera posició.

En grau I, només teniem a en Morgan, quina representació! Últimament estem treballant els quiets. En la primera pista ha anat força bé, tot i que més endavant ens hem eliminat en un túnel que no tocava fer (oh, que raro, Morgan!). A la segona pista, en Morgan ja ha sortit més neguitós i el quiet ha costat molt. Desprès, ha saltat el balancí i l'hem repetit i hem aconseguit fer la pista seguida però el nervi ha fet que mossegues a la baixada de la passarel·la. Un llàstima però sabem que amb ell hem de treballar amb mini objectius o micro objectius i ens hem de quedar amb la primera pista com a bon record.


FaLang translation system by Faboba