Podi de la Cora i la Striptease

A la prova de dissabte vam ser poquets. A en Wifi se li van entrebancar uns pals del jumping i la Tina va decidir treballar la resta de pista que li quedava i va aprofitar l’agility per continuar treballant.

En Hippy se’n va anar amb un bon gust de boca i és que va fer dues pistasses amb excel·lent: un agility molt fluid que van acabar a zero i l’agility amb una falta a la rampa.

Finalment, en Qumba va ser eliminat vilment a l’agility i va tombar un palet al jumping, però la resta de pista va ser bufar i fer bombolles.

201506 Maresme Podi Cora201506 Maresme Podi StripDiumenge ja erem uns quants mes els que vam gaudir d’un agility amb unes quantes trampes de les quals alguns no s’en van sortir i d’un Jumping d’allò més divertit.

En mini l’Ela va caure en un dels últim paranys, fent un salt per on no tocava, pero la resta de pista va anar de perles igual que el jumping. En WiFi va ser absorbit per un túnel molt perillós amb el que després van aprofitar per treballar les zones i al jumping va donar-ho tot, marcant el millor temps i fent un zero.

En mitjans, la Striptease va fer un 0 com una casa, fent una pista fluida i demostrant-nos a tots que es podia fer i després al jumping va continuar amb la seva rutina: ja és el seu tercer doble 0 pel campionat d’Espanya en aquesta temporada!

En mida gran en Qumba va sucumbir al segon salt, fent-lo al revés amb el que també van aprofitar per treballar algunes cosetes. Després es van marcar una pistassa al jumping i aconseguint un 0. En Hippy tampoc estava amb totes i va tirar alguns palets, això sí, va acabar pista bo i algun ensurt com deixar-se l’últim salt del jumping!. La Cora va voler seguir els seus passos i també va fer unes pistes brillants, aquest equip està augmentant la seva velocitat dia a dia, continueu així! Finalment en Sam es va autoeliminar per poder treballar les zones que d’aquí a poc podrem veure a les seves rapides pistes.

Tina (Wifi)