2 jun 15 En Harpo ens dona la seva visió de la prova de Neo Reus, una altra forma de viure l'agility que resulta molt interessant.

201505 Neo Podi StripAquest cap de setmana la Mercè i en Juanjo ens han portat a Reus a passar el cap de setmana i de pas a fer un parell de competicions al Neo Reus. Com ja sabeu, jo, en Harpo, quan arriba la calor passo de sortir a pista, i em dedico a gaudir de la companyia dels agilitystes, de les gossetes guapes que van a les competicions, resumint… a no fer res de res. Així que la Mercè m’ha dit… o fas tu la crònica o no tornes a veure a les gossetes… i aquí em teniu.

Dissabte

Dissabte érem poquets del Cànic, però per mi suficients, ja que apart dels meus germans, que són uns plastes i els tinc massa vists, van venir les 2 gossetes més guapes del món… la Ela i la Striptease, be… també venia el Loki com a acompanyant, però jo sóc més de gossetes.

201505 Neo Qumba2El primer en sortir a l’agility va ser el meu germà mitjà, en Qumba, que ja al segon obstacle va fer la primera falta saltant-se la zona de la passarel.la i anant directe a la boca d’un túnel que no tocava, primer i únic eliminat del dia. Després sortia el petit de la casa, en Hippy, que després de fer un quiet curtet, però bo, ho va compensar no tocant ni una zona. No va acabar eliminat, però si amb un bon cúmul de faltes. En tercer lloc sortia la Striptease, que últimament ho està fent molt be, i aquest cop no podía ser menys i ens va complaure amb un agility a 0. I la Ela, que guapa està quan es posa davant el primer obstacle (ui… perdó, que això va d’agility). La Ela va sortir molt centrada, i tant sols va fer una refusada al balancí, fent la resta de la pista perfectament.

201505 Neo StripEl jumping era una pista per córrer, si .. si … d’aquelles que jo quan les veig ja m’amago… són molt cansades, però per sort jo no hi corria i ara podré criticar als que si hi corrien. El primer en sortir va ser Qumba… esclar, estava eliminat…es que el meu tete mitjà és un trasto. A la sortida no va voler fer el quiet i el Juanjo el va recol.locar… tots estàvem patint perquè semblava que el jutge estava a punt d’eliminar-lo per estar massa temps a la sortida, però el jutge no ho va tenir en comptei no el va eliminar. Van fer un jumping excel·lent, si .. si.. excel·lent per tirar el penúltim palet, la resta del recorregut el va fer genial. Torn d’en Hippy , aquest germà pesadet que tant sols s’sobre la porta del pre-ring ja està bordant, a veure si se li passa que em dona mal de cap. Doncs això, bordant però fen un quiet bastant bo, van fer el seu primer jumping a 0 de la temporada… segurament si estigués calladet en faria més… però be.. esperarem a que maduri. Ara tocava a la mitjana del grup, la Striptease, em porta de cap amb aquests moviments a pista… el nom li queda com anell al dit… i apart de ser guapíssima és una crack de l’agility … ho te tot aquesta noia... (disculpeu.. em fan perdre el cap...).Aixi que la Striptease ens va fer un jumping a 0, aconseguint el seu primer doble 0 de la temporada i un segon lloc al podi , Felicitats noies!!!!!. I quedava la germana de la Striptease, la Ela, que va fer un jumping boníssim i tan , tant ràpid que a l’entrar l’eslàlom va fer 2 portes de cop.. massa velocitat, però després de repetir l’entrada, va seguir amb un jumping fantàstic.

Quina pena que ja s’acabi la competició, he de tornar a casa amb els meus germans… no sé perquè no puc anar amb la Ela i la Striptease… m’agraden molt més. Però be… encara queda demà que podré gaudir de la companyia de la Ela.

Diumenge

Que be!!! Ja erem a diumenge i tot el meu pla de diumenge era desfer-me una estona dels pesats dels meus germans i poder fer “potetes “ amb la Ela. I així va ser, de bon mati tornavem a ser al club Neo per passar el dia. Feia una mica de calor, però els nostres humans van reservar un lloc fresquet sota l’olivera , i entre el ventet i l’ombra s’estava d’allò més be.

201505 Neo Hippy2Avui el jutge els hi havia posat unes pistes interessants, d’aquelles que jo no les faig ni en somnis, però els meus germans i la preciosa Ela les podien fer perfectament. La primera en sortir va ser la nineta dels meus ulls, la Ela, que va tornar a refusar el balancí, fent la resta de la pista molt ràpida i molt seguida, i unes molt bones zones tant a la passarel.la com a la rampa. Després anava en Qumba, i el Juanjo tenia molt clar que avui el meu tete havia de fer be les zones, i de tant be que va fer les zones en Juanjo es va emocionar i no li va marcar un salt, fent una refusada . I en Hippy , que altre cop el molt pesat, borda que borda a la sortida, no entenc com la Mercè l’aguanta... doncs be, entre bordada i bordada , anava més despistat del compte, així que després de 3 refusades van aconseguir el primer eliminat de la temporada... i no serà l’últim.

201505 Neo Ela4Ja tocava el jumping, i la Shetland que em te el cor robat va sortir a fer el jumping. Ho va fer molt be (que he de dir jo... es tant guapa....), tant sols un parell de refusades una mica provocades per la seva guia en no fixar-se be en la seva gossa (no entenc que no la miri sempre... jo no li treuria els ulls de sobre... aix... em torno a anar del tema, disculpeu). En segon lloc, sortia en Hippy , si..si.. bordant i amb unes ganes de fer pista que no va poder aguantar el quiet ni 1 segon i es va eliminar al primer obstacle. La Mercè que està treballant el quiet, el va tornar a col·locar a la sortida, quiet...quiet... quiet... vinga!!! I jumping molt divertit amb alguns punts on la Mercè no arribava ni per casualitat... segon eliminat de la temporada. I ja per últim quedava en Qumba , que va sortir com si el perseguís el diable, amb tanta força que a un parells de girs es va emportar els pals pel davant ,amb una bona conducció de Juanjo van fer una pista molt guapa.

Ha estat un bon cap de setmana, bon temps,bons resultats, bona companyia, i unes gossetes guapisimes... així dóna gust anar a competir. Guau!!!

Harpo (Mercè)


FaLang translation system by Faboba