A Vidreres la Cora i en Qumba fan podi

201505 Vidreres QumbaEl 9 i 10 de maig, el club d’agility La Selva va organitzar dues proves a Vidreres, coincidint amb la fira del tractorista. El dissabte, a grau II, participaven l’Elena amb la Holly i la Martina, la Juli amb la Cora i la Mercè amb el Hippy en categoria estàndard i, en categoria midi, la Carme amb l’Striptease.

L’Striptease i la Carme varen completar l’agility prou bé, treballant les zones però amb un petit malentès entre totes dues a l’hora d’encarar un canvi per darrera. En el jumping la coordinació va anar millor acabant la pista sense cap penalització.

La Cora i la Juli van completar les seves dues pistes a la perfecció com ja ens té acostumats tot i arribar ben justet al reconeixement de la pista. Al final varen aconseguir ficar-se en el segon lloc del podi de la categoria estàndard. Enhorabona noies!

L’Elena va completar un agility sense penalitzacions amb la Holly i amb la Martina només va tenir un petit problema amb el salt de longitud completant la resta de la pista de forma excel·lent. En el jumping, els revolts a què obligava la pista, massa tancat per gosses de la talla de la Holly i la Martina van provocar alguna falta que en cap cas varen desmerèixer la resta de la pista.

Per últim, però no per això, el menys espectacular, el Hippy va fer un agility amb l’objectiu de treballar les zones però en el jumping ens va demostrar el gran potencial que hi ha en aquest equip completant-lo també amb un merescut excel·lent.

El diumenge, repetien l’Striptease i el Hippy i es vàren afegir el Qumba amb el Juanjo i la Collie amb el Sam. L’Striptease repetia de tot, fins hi tot d’errades amb el canvi per darrera a l’agility i un jumping ben fet amb una recta final que va aixecar els aplaudiments del públic.

El Hippy va decidir solidaritzar-se amb l’Striptease. A l’agility tocava fer un canvi per darrera embolicat i un jumping perfecte amb recta final inclosa tot i que, més educat que l’Striptease, va decidir esperar a la Mercè per fer l’últim salt.

El Qumba va sortir a l’agility, ràpid i decidit però disposat a fer una inspecció a tots els obstacles que estaven a prop de la trajectòria que li anava marcant el Juanjo, la qual cosa li va suposar alguna penalització, però en el jumping ja ho tenia tot inspeccionat i va completar una pista perfecta amb un temps excel·lent. Com a resultat d’aquesta bona actuació van aconseguir el segon lloc del podi de la categoria estàndard. Enhorabona nois!

La Collie va començar l’agility amb un bon “quiet” i la va acabar amb una zona perfecta a la passarel·la. Entre aquest dos punts va fer una pista espectacular però amb algun refús per la extrema velocitat amb què es mou la Collie. En el jumping el Sam va decidir fer una pista alternativa a la que va proposar el jutge i la Collie, com bona gossa que és, va anar fent el que li deien… i ràpida, com sempre.

Carme (Strptease)