En Jordi i la Gamma repeteixen com Campions de Catalunya

201505 Catalunya Podi Gamma2Diumenge passat va disputar-se la Copa de Catalunya individual, on nomes corríen els gossos que havíen estat classificats per aquesta final, per tant teniem menys participants que dissabte però no per aixo erem menys animant.

En aquesta prova els nostres representants en L eren: en Cesar amb la Golfa, la Juli amb la Cora, en Juanjo amb en Qumba i la Diana amb la Coma, en categoría M: l’Elisenda amb en Drac, la Carme amb la Striptease i en Jordi amb la Gamma i en S la Tina amb en Wifi.

Vàrem començar, com dissabte, amb el jumping de mida gran. Una pista molt ràpida i llarga amb salts desaliniats que feien que algun gos es deixés algun salt pel camí. Tots els nostres representants ho van fer molt bé, però no tots amb la mateixa sort. La Golfa va fer un zero, en Qumba va fer un jumping excepcional quedant en la posició 11, La Cora super segura també va fer un zero mentre la Coma, bo i una falta, va fer un fantàstic recorregut.

201505 Catalunya Gamma3Els mitjans i petits competien sobre la mateixa pista però a la seva alçada. La Gamma va fer un recorregut molt rapid a zero, segon millor en midi, i en Drac va fer una falta però també una pista molt ràpida. La Striptease va caure en una de les trampes de la pista i es va eliminar mentre que en Wifi va tenir tres faltes degudes, sobre tot, a la seva super velocitat.

La pista d’agility tambe era com tot el cap de setmana molt ràpida, amb salts en angle que eren dificils de fer i molt llarga. A aquest jutge li agrada fer correr als participants!

En aquesta mànega la Golfa, la Cora han fet un recorregut sense cap error encara que amb una mica de penalització per temps, el calor que feia no ens va ajudar. En Qumba i la Coma, en canvi, no van poder acabar la pista sense penalitzar.

Els nostres representants de la categoría mitjana ho van fer tots molt be i molt ràpid: en Drac va fer només una penalització, l’Striptease va fer molt bon recorregut excelent i la Gamma va fer una pista genial, guanyant la mànega i proclamant-se per quart cop consecutiu Campiona de Catalunya.

Moltes felicitats a tots els que vàreu participar i a tots els que vàreu venir a donar-nos suport. Seguim tots treballant així i l’any vienent més.

Neus (Ela)