23 mai 15 L'any passat l'equip del Cànic a fer podi a la Copa Catalunya en mida gran, aquest any l'hem guanyat en categoria petita i mitjana

201505 Catalunya Podi Equips2L'equip mini-midi del Cànic format per la Neus amb l'Ela, l'Elisenda amb en Drac (l'únic que no era un shetland), la Carme amb la Striptease i en Jordi amb la Gamma han guanyat la copa de Catalunya en la seva edició del 2015.

Dissabte passat, després de la lliga social, ens varem desplaçar cap l'estadi del Pomar on es celebraba la Copa Catalunya per equips. A tres quarts de tres començavem amb la desfilada dels clubs on aquest any com abanderada ens acompanyava l’Eva (Collie) i al darrera els nostres representants: en mida gran en Cesar amb la Golfa, en Juanjo amb el Qumba, la Diana amb la Coma, la Mercè amb en Hippy, la Maria amb la Dana, en Sam amb la Collie i l'Elisenda amb en Morgan i en mida mitjana l'Elisenda amb en Drac, la Carme amb l’Striptease, en Jordi amb la Gamma, la Neus amb l’Ela,  l’Estel amb en Taboo, la Tina amb en Wifi i la Susanna amb La Xuma.

Després de la inaguració varem començar pel reconeixement de pista però malauradament la Susanna  es va torçar un peu baixant de les grades, fent-se un esguinç no va poder competir amb la Xuma amb el que un dels equips de mini-midi només va quedar amb dos participants. Per sort no va ser res seriòs i es va recuperant normalment.

El primer equip del Cànic sortia segon en la primera manega, un jumping molt ràpid amb alguna trampa, algun salt una mica angulat, una entrada de túnel que no tocava, però no era una pista difícil. Només començar, la nostra afició va començar a cridar: Cànic! Cànic! i va començar la Diana amb la Coma qui ens va fer una super pista pero amb una falta per un pal que va caure. A continuació la Juli amb la Cora amb un espectacular zero i els nervis es van començar a sentir a les grades. En Juanjo amb en Qumba perfecte però no! va eliminar-se al penúltim obstacle. Com puntuen els tres millors gossos ens calia un zero al darrer recorregut. Doncs bé, va sortir en Cesar amb la Golfa i va fer un altre super zero. Al final l'equip va acabar en cinquè millor en la mànega amb el que tots estàvem super contents.

201505 Catalunya Coma2201505 Catalunya Cora 201505 Catalunya Qumba201505 Catalunya Golfa

Al cap d’uns quants equips li tocava a l'altre equip del Cànic i tots preparats per tornar animar els nostres participants. Va començar la Merce amb un Hippy molt centrat que va fer un super quiet i va seguir amb una super pista de tots dos a zero, genial! Seguidament la Maria amb la Dana que va fer una pista molt segura, més aplaudiments. L'Elisenda i en Morgan ens van fer una pista molt ràpida pero van caure tres pals. Finalment en Sam amb la Collie van sortir amb l'altísima velocitat a la que ja ens te acostumats pel que va tombar alguns pals i va passar-se algun obstàcle. Com a resultat d'aquesta primera mànega l'equip va acabar en vuitè lloc el que no està gens malament considerant que per la pràctica totalitat de l'equip aquesta era la seva primera participació a la Copa.

201505 Catalunya Hippy201505 Catalunya Dana 201505 Catalunya MOrgan201505 Catalunya Collie

Els següents en sortir eren els midi i immediatament després els mini amb el que no podriem sabem els resultats de l'equip fins al final.

El primer equip mini-midi del Cànic va sortir molt aviat sobre la mateixa pista que els grans pel que calia còrrer molt. La primera en sortir va ser la Carme amb l’Striptease i les grades ja van començar a animar. Molt bé: primer recorregut a zero. Seguim amb l’Elisenda i en Drac … quins nervis! Fantastic un altre zero, anem molt bé. El següent era en Jordi amb la Gamma i va fer una pista rapidísima i amb un super zero. Ara tocava  esperar a la Neus i l’Ela pero poduien sortir sense pressió perquè ja teniem 3 fantàstics zeros.

201505 Catalunya Strip201505 Catalunya Drac 201505 Catalunya Gamma201505 Catalunya Ela

El segon equip del Cànic, per la lesió de la Susanna, només tenia dos components però no per això estaven desanimats, al contrari, totes les grades a animar "a tope" i a demostrar el que sabem fer. Els primers van ser l’Estel i en Taboo que estava super centrar i va fer una gran pista a zero. Fantàstic!!!!! Ara tocava esperar als seus company d’equip: la Tina i en Wifi.

Al cap d’una estona, ja en mini, van sortir la Neus amb l’Ela. El dubte era, que farà avui? Doncs, sorpresa, sorpresa! Tot perfecte i un altre zero, com els seus companys d’equip. Amb aquest resultats ens varem col·locar primers després de la primera mànega, calia veure que passava amb l'agility però ara si que teníem molta pressió. Després, per fi, li va tocara a la Tina amb en Wifi, però va sortir-se del slalom dues portes abans del final i es va eliminar al seguir cal al túnel, una llàstima però la propera ja anirà millor.

201505 Catalunya Taboo201505 Catalunya Wifi

Després del canvi de pista tocava el recorregut d’agility on varem tornar a començar pels grans. Aquesta pista tambe era molt ràpida i el guía havia d’estar molt ben situat. Els nostres dos equips ho varen fer molt be en aquesta segona mànega i van quedar en les posicions 12 i 14 de la mànega. El dubte era veure com quedàvem a la classificació final.

Després dels grans va tocar l'agility dels mitjans i petits. L'equip on només quedaven en Taboo i en Wifi van fer el que van poder per mantenir el seu honor, incloent una espectacular passarel·la en runing a tota velocitat d'en Wifi però, en ser només dos, no tenien opcions reals de quedar al capdamunt.

L'altre equip, però, que anava primer del jumping va fer dues pistes a zero (de la Gamma i la Striptease) i dues amb una falta (d'en Drac i l'Ela). Van ser els segons millors de la mànega però, com comptaven només els tres millors gossos, no estava clar si el nostre equip mantindria el liderat o no.

A l'hora dels premis es va veure que si. L'equip Cànic de mini-midi va guanyar la copa de Catalunya Oe! Oe! Oe! Oe! Els equips de mida gran al final van acabar els llocs sisè i dotzè sobre més de trenta equips, en que no està gens malament. Moltes felicitats a tots per les vostres pistes.

Neus (Ela)

 


FaLang translation system by Faboba