En Taboo i la Nina guanyen al Cànic

201504 Canic Podi Taboo201504 Canic Podi GIDespres d’unes setmanes amb molta feina i mirant de tenir-ho tot a punt per aquest dia per fi ha arrivat, amb molta il·lusió, la possibilitat de poder donar la benvinguda a participants i amics de tota Espanya per competir en les nostres instal·lacións.

Ho tenim tot a punt: el bar, la taula de les cartilles, el parking, les pistes, els jutges i tota la ajuda de la fantàstica gent del Cànic que sempre son allà, a punt pel que fagi falta. Moltes gracies a tots.

201504 Canic TabooHem començat a les deu del mati pel reconeixement de pista d’agility en grau 2, on la jutgessa, la Rachel Stevens,  ens ha proposat unes pistes molt interessants amb un doble que ha fet una mica de mal i un túnel sota la rampa. Els nostres competidors en Bruc, la Golfa, la Cora, la Collie, en Qumba, el Bandido, la Dana, en Hippy, en Taboo, en Zut, la Kira, L’Ela i en Wifi estaven tots preparats i apunt per fer una super pista, i aixi ho han fet encara que no tots amb la mateixa sort.

Cal destacar les pistes d’en Taboo amb l’Estel que va fer una pista a 0 -quelcom que només 3 dels 21 gossos de la categoría de petits i mitjans va aconseguir- i va quedar segon en la mànega. Dels nostres companys de la categoría gran en Bruc, la Golfa i la Cora tambe varen aconseguir acabar-la a 0 quedant en Bruc tercer d’aquesta manega. En aquesta categoría també molts pocs zeros, només 5 dels 41 gossos ho varen aconseguir.

201504 Canic BrucSeguidament el participants de grau II van fer el jumping on varen haver uns quants zeros més bo i que la pista tampoc era gaire fácil. En aquesta manega en Taboo i en Bruc varen aconseguir ser primer i segon respectivament. Moltes felicitats a tots dos per la feina ben feta! També varen aconseguir acabar a zero la Collie i en Sam, en Qumba i en Juanjo, L’Ela i la Neus i en Zut ie en Sergi. Enhorabona pel vostre recorregut!

Mentrestant, a l’altra pista, també estaven corrent els nostre companys de grau I. En aquest cas el jutge era l’austríac Bernd Hüppe i comptavem amb el debut de la Berta i la Fusa i la incorporació a canina d’en Eduard amb en Puppy. També varen correr la Maggie amb en Joan Carles, en Morgan amb l’Elisenda, en Dic i Duc amb la Mercè, en Panx amb en Toni i la Nina amb la Diana. Cal destacar l’actuació de la Nina i en Panx que varen aconseguir sumar un nou zero, aconseguint així passar a grau II en un temps record. Enhorabona Diana i Nina pels vostres resultats. En el podi final varem tenir a la Nina en primer lloc i a en Panx en segon. Moltes felicitats a tots dos!

201504 Canic NinaUn cop acabat el grau 1 i 2 calia preparar la pista per la selectiva de grau III que jutjava a la tarda en Bernd Hüppe i on la Rachel feia de suport en les zones de contacte. Mentrestant, com ja era l’hora de dinar, els nostres companys del bar ens estaven preparant la carn, ja que els primers el portavem preparats de casa, per poder donar de mengar a una pila de col·laboradors. Moltes gracies Estel, Cesar, Enric, Núria i Laura -espero no deixar-me a ningu- per la gran feina feta.

I a dos quarts de quatre va arribar el gran moment: la 5ª Selectiva pel Campionat del Mon amb molts punts en joc, gent que havia vingut de molt lluny: Galicia, Euskadi, Algeciras, Cadiz, Madrid, Saragossa, Valencia, Castello o Alacant o de més a prop: Lleida, Girona o Barcelona.

Varem començar pel jumping en categoría S on no competía ningu del nostre club. En aquesta categoria només van acabar la pista a zero 8 dels 21 participants Després varem cambiar la pista a categoría M fent-la encara molt més complicada.

201504 Canic PanxEn categoría M presentavem 4 gossos: la Sacha amb en Paco, en Coockie amb en Toni, en Drac amb l’Elisenda i la Gamma amb en Jordi i teniem tota l’atencio posada en ells. Va començar sortint en Jordi amb la Gamma i va fer una gran pista pero va resultar  eliminat quan la Gamma va obrir-se després d’un gir i va fer un salt que no tocava, una llàstima. En Drac va tirar un pal per un canvi ceg que va fer l’Elisenda i es va passar una mica de temps amb el que tampoc va puntuar en aquesta mànega. Però teniem més recursos: la Sacha i en Coockie van demostrar una gran habilitat al anar superant totes les trampes del circuït, fent tots dos un zero i quedant primera i segon respectivament. De fet només tres dels quinza gossos que van competir van aconseguir un recorregut net.

I, de nou, canvi de pista pels nostres companys L on teniem a la Coma amb la Diana. Aquest equip va realizar un bon recorregut acabant en la posició 12 de 37 gossos el que no està malament tenint en compte les autèntiques bales que hi van participar.

Després d’això hi havia una gran expectactiva: com seria l’agility? Mare meva quines pistes! 

Varem tornar a començar per la categoría S on la meitat de competidors van eliminar-se i només 5 dels 21 van fer un zero.

Al canviar a categoría M, tornem a complicar-ho una mica més, només tres gossos van acabar la mànega a zero i un d’ells va ser en Drac amb l’Elisenda que va ser segon en la mànega sumant uns quants punts i al final va quedar en 4ª posició.  Moltes Felicitats.

I per acabar, un agility L difícil, difícil on varem veure com els gossos s’anaven eliminant un darrera l’altre en diversos del circuit. La nostra Coma no va fer cap error en la pista però, al igual que en el jumping, va penalitzar per temps.

Després d’un dia intens, recollir tot, a sopar i a dormir que demà és un altre dia i torna ha haver-hi selectiva. Això si, en un altre club. Ens ho hem passat molt bé, l’organització ha estat un exit, les pistes molt maques i molt dificils i ens quedem en que hem d’entrenar mes per poder-les superar.

Moltes gracies a tots els que heu vingut ajudar-nos a la prova, sense vosaltres aquestes coses no serien possibles. Espero que us ho hagueu passat be i a tots els competidors de tot arreu, esperem que us hagueu sentit comodes a casa nostra i esperem veure-vos molt aviat.

Petons a tots

Neus (Ela)