Podi per en Drac i la Gamma

201503 Comptal DH Gamma201503 Comptal DH DracEn Qumba, la Coma, la Golfa, l’Striptease, en Drac i la Gamma també han participat aquest cap de setmana a la prova de FCAG del Ciutat Comtal. En Paco, el jutge, va proposar unes pistes força assequibles però amb alguns salts per darrera i més d’un angle pronunciat, però els nostre representants de nivell avançat ho van fer força bé.

L’Striptease, va fer un agility de llibre, amb un balancí que no fa pensar que fa un temps era un problema per la gossa, aconseguint ser la millor de la mànega en mini/midi. En el jumping es van eliminar al fer un salt en sentit contrari, probablement la Carme, va caure en la pressió que en Jordi i l’Elisenda li havien anat “fotent” al superar-los en la mànega anterior. Jajaja (riure maligne), ho sentim Strip.

La Gamma, va donar-ho tot a l’agility, però va tirar el salt doble al no venir encarat. En el jumping, en Jordi va ajudar més a la gossa en un punt similar i van superar-lo sense problemes. Sembla que aquest equip ja està quasi al 100% pensant en les selectives pel campionat del món. En Jordi va acabar molt content de la prova i amb una tercera posició en el podi combinat mini/midi.

En Drac, va ser el gos fiable que acostuma a ser, però l’Elisenda anava d’un altre pal. Volia treballar el quiet i, al no acabar-se de fiar del gos, en l’agility van creuar-se a la sortida xocant. No els va comportar cap penalització però si que van fer la pista més agobiats. El jumping va funcionar força bé, es van treure l'”espinilla” de la manega anterior i a més van aconseguir el segon lloc al podi.

Els nostres grans també van complir. En Qumba ens encanta, haver de portar en Juanjo és un repte. Van fer un agility genial, amb algun moment improvisat però amb només dues faltes (un pal i la baixada de la rampa) i un salt doble maquíssim. El jumping va ser una passada, amb ensurt a l’últim salt que es va quedar en res, i és que a en Juanjo una pista normaleta no el convenç i té que liar-la sempre una mica.

La Coma va arribar espitosa, i ho va donar tot a l’agility penalitzant amb dos pals i una baixada de la rampa però l’alegria que portava per fer pista, no la canviem per res del món. El jumping va ser brutal però més centrat, no va tirar cap pal i van fer bon temps.

La Golfa, a l’agility, va sortir amb moltes ganes i va realitzar-lo a 0 i amb bon temps. En el jumping tampoc va penalitzar i es que des que van tornar a competir només han fet que pujar en la classificació. En set proves s’han col·locat en el Top 10. Si haguessin tingut la temporada sencera aquest equip hagués fet “mal” en la màxima categoria de Federació Catalana d’Agility.

Ja només queden dues proves per acabar la temporada!!! Com aniran?

Elisenda (Drac/Morgan)