La Tina i en Wifi guanyen en segona divisió

201503 Comptal 2D TinaAquest cap de setmana els de segona divisió vam estrenar les instal·lacions del Ciutat Comptal participant a la 14na prova de la Federació Catalana.

En Zeus a l’agility va anar molt lent, potser pel sol primaverenc que apretava amb força. L’Adriana el va anar tibant i a poc a poc va agafar velocitat, fent una pista amb una refusada. Al Jumping va sortir amb molta més força fent una pista a 0.

En Jak va sortir molt animat, però al balancí no li va fer gràcia. Després d’uns quants intents l’Ari va decidir autoeliminar-se per tal de poder treballar la zona. I es que no hi ha millor manera de millorar que fent les oportunes correccions.

En Hippy anava a per totes amb molt bona velocitat, però va ser eliminat per saltar-se una porta de l’slalom! Al jumping  li va tornar a costar l’obstacle, fent-hi dues refusades, però la resta de la pista perfecte!

Els pals però no van ser problema pel Morgan, ja que al seu pas s’anaven apartant de la gran embranzida que portava. Va fer dues faltes per les zones, tot i que a poc a poc s’ajusta més i tal i com diu l’Eli: Ara ja no sona un Ohhhhhh multitudinari, ara es un alaaa més fluixet, senyal que no salta tant. Al jumping, en Morgan va estrenar les instal·lacions comprovant el drenatge de la pista, però un cop supervisat va continuar fent una gran pista.

La Dana va ser eliminada a l’agility després de no haver-se entès al recorregut, però la resta de pista va anar molt bé. Al jumping va afluixar una mica, però la Maria va continuar animat-la fins a fer una pista a 0. 

En Taboo va sortir amb la seva espectacular velocitat, fent una pista boníssima, però per un error van fer l’últim salt al revés, sent eliminats. Al jumping van continuar treballant amb una gran velocitat, fent més difícil la conducció i provocant que fossin eliminats. Però cal quedar-se amb la sensació que ell va anar a per totes i va sortir amb molta motivació.. 

En WiFi, va fer un agility a 0 agafant poc a poc confiança amb els runnings i  marcant el millor temps. Al jumping van continuar apretant fins aconseguir el seu primer doble zero a segona, i de nou, el millor temps de la competició. Primera posició, per tant, pel WiFi i la Tina.

201503 Comptal 2D Dana201503 Comptal 2D MorganTina (WiFi)