En Taboo va guanyar a Badalona

201503 Badalona Podi TabooEl passat diumenge vàrem voler compartir amb els nostres gossos i companys una bona estona d’agility, on hi va haver alguns fets als que no ens tenen acostumats. Cal destacar l’actuació d’en Taboo que va fer unes pistes molt bones, quedant el primer de la seva categoria i deixant a la seva mestresa sorpresa i contenta.

Per sorpresa també l’Elisenda que va sortir molt contenta de les seves dues pistes, ensenyant a tothom que cada cop s’entén més dins la pista d’agility amb en Morgan, hem de destacar els quiets que va fer, demostrant-nos a tots que si a vegades no ho fa no es perquè no en sàpiga…. 

La Cora i la Dana no ens van sorprendre, la seva efectivitat és excepcional i ens van demostrar que també podien resoldre perfectament les pistes proposades pel jutge de la prova, tot i que es van pasar una miqueta de temps.

El Hippie i la Mercè van discutir-se una miqueta pel quiet, ja que volien coses diferents, però independenment del resultat van fer molt bones pistes.

Crec que en aquesta jornada vam poder sortir tots contents amb els nostres peluts, pero sabent les coses que hem de treballar més a l’hora d’entrenar.

Estel (Taboo)