En Drac a Cruft’s

201503 Crufts ElisendaDesprés de dos dies de cotxe i més cotxe, arribem a Birmingham, ciutat important d’Anglaterra que, curiosament, no té equip de football a la Premier League però que, en canvi, munta tot un show als voltants dels gossos que és inimaginable per sota dels Pirineus. Són capaços d’omplir durant quatre dies, desde de les 9 del matí fins les 7 de la tarda tot un munt d’activitats on el protagonista principal és el gos. Agility, obediència, flyball, exhibicions d’habilitats per races, a part de l’inevitable concurs de bellesa.

Enguany el Cànic portava un representant: Drac amb Elisenda, que s’havien guanyat participar a les finals del British Open després del bon resultat obtingut l’agost passat al Kennel Club Festival.

201503 Crufts Pista

La parella Drac-Elisenda ha sortit a pista, com sempre, a donar el tot pel tot, i han assolit fer una pista magnífica, sense cap penalització, fluida i sense cap errada que els penalitzés. La pena és que en el grup de midis hi havia adversaris poderosos (entre ells un parell de gossos que s’havien guanyat el dret d’afegir al seu nom el prefix “Agility Champion”) i que, bé per tenir les potes més llargues, bé per tenir algun quilet menys que el Drac (o ambdues coses a l’hora), han acabat amb millor temps que en Drac, resultant que ha quedat com a setè classificat tot i fer una pista a zero i en temps.

Un cop passats els nervis de la competició, ens hem dedicat a gaudir de la resta d’activitats, de passejar pels 1000 i 1 estands oferint tota mena d’estris, menjars i/o tractaments pels gossos, fins que el cos no ha donat més de sí. Acabem la jornada fent un bon sopar i preparant-nos per passar, demà, un altre dia, aquest cop d’espectadors purs i durs, del que faran els altres gossos.