La Xuma i en Puppy a fregar de podi

Diumenge, els d’inicació vam anar a Sentmenat. Tot i que no érem molta gent, ens ho vam passar molt bé i vam gaudir molt amb les pistes.

201503 CanRoja Xuma201503 CanRoja Puppy

Al jumping el Puppy va sortir com una fletxa i l’Eduard el va saber controlar en tot moment, només va penalitzar a l’eslàlom però va fer una pista perfecta, molt pendent de l’Eduard en tot moment. A l’agility, va sortir més cansat segurament per la calor que començava a fer, i tot i tornar a penalitzar a l’eslàlom, el resultat final va ser molt bo, quedant cinquè a la categoria estàndard. Felicitats Eduard!

La Xuma, tant a l’agility com al jumping, va fer unes pistes molt segures al seu ritme. A l’agility va penalitzar per refusar un salt, i al jumping va decidir que era més divertit anar bordant per la pista i es va embolicar una mica amb l’eslàlom. Tot i això va quedar quarta de midi, gairebé pujant a podi.

L’Esma, va sortir a l’agility decidida a donar-ho tot però va fer un parell de salts i se’n va anar a córrer pel voltant de la pista. Al jumping, tal i com ja ens va avisar la seva mestressa… va fer una pista alternativa, això sí, s’ho van passar molt bé.

Susanna (Xuma)