A Mollerusa doble podi en divisió d’honor

Divisió d’honor

201502 Mollerussa Podi Golfa201502 Mollerussa Podi GammaA les 12h, tal i com estava previst, començava a Mollerusa la XII prova puntuable pel Campionat de Catalunya, categoria Divisió d’Honor, organitzada pel Club Agility La Daga. I allà estaven els equips Qumba/Juanjo i Golfa/Cèsar en categoria estàndard i Gamma/Jordi i Drac/Elisenda en categoria midi, amb ganes de donar-ho tot.

Les pistes, tant d’agility com de jumping, presentaven un important grau de complicació amb rectes on el gos podia agafar molta velocitat acabades en salts que s’havien d’agafar pel darrera. Cap cosa que els nostres experimentats guies no poguessin superar amb èxit. El Qumba i la Golfa van fer les seves pistes sense cap errada, perfectament conduits pels seus guies i només amb una petita penalització per temps. La Gamma va completar la seva pista no només de manera impecable sinó també amb un dels millors temps de totes les categories. El Drac no es va quedar enrere en quant a espectacle i la seva pista va ser de llibre però una petita penalització el va allunyar del capdavant de la prova.

Tot estava encara per decidir en la mànega de jumping. El Qumba ens va oferir una magnifica mànega salvant tots els obstacles a la perfecció però, ja quasi al final de la pista, va caure en un túnel-parany que el va ”xuclar”. El Cèsar va conduir a la Golfa al llarg de tota la pista amb la màxima eficàcia completant la pista amb un temps que els va fer pujar al tercer lloc del podi de la categoria estàndard. El Drac va estar a punt de ser xuclat pel mateix túnel que al Qumba, però l’experiència i compenetració de l’Elisenda amb el Drac ho van poder evitar encara que això va provocar una falta en el salt de longitud. La Gamma va superar totes les expectatives que teníem en ella i va fer una pista que, en acabar, no ens vàrem posar dempeus perquè ja hi érem, aconseguint la merescuda primera posició del podi de la categoria midi-mini. I per a tots ells uns quants puntets per anar consolidant posicions en la classificació de la lliga catalana! Felicitats nois i noies!!

Carme (Striptease)

Segona divisió

En seona divisió, amb un temps cambiant pero amb molt de vent, cap dels nostres representants (tampoc dels altres clubs) va fer un resultat espectacular.

A l’agility, en una pista en que només 5 dels 38 estandars no es van eliminar, la Merce i en Hippy van ser uns d’aquests que van aconseguir completar el recorregut.

Al jumping la cosa va canviar. En Morgan i en Wifi van fer pistes espectaculars i moooolt rapides. En Hippy, que portava una pista molt bona, es va eliminar gairabe al final al entrar per una boca de tunel equivocada i la Dana va fer una pista sense faltes pero no tan rapida com els dos coets.