La Gamma i en Drac fan podi a la selectiva

201502 Zuera DracDissabte el grau 3 va començar per un agility força complex on el jutge era molt estricte amb les zones. Després de veure saltar els gossos large i percebre el nerviosisme que hi ha a les proves selectives, als nostres representants els hi tocava saltar. El primer d’ells va ser en Jordi amb la Gamma, no va tenir gaire sort al fer una falta al balancí i després una errada a l’eslàlom. En una selectiva, dues faltes és el mateix que eliminar-se, i va preferir repetir el balancí ja pensant en l’endemà. Seguidament, va saltar l’Elisenda amb en Drac. Ells van fer una molt bona pista sense cap error, tot i passar-se una mica de temps ja que el va marcar un dels gossos més ràpids d’Espanya. Per acabar la primera mànega, va sortir en Paco amb la Sacha. Ells van fer una pista molt ràpida però al final es van eliminar.

Pel que fa al jumping, era una pista ràpida però amb certs punts de dificultat. Primer va sortir la Gamma, en Jordi tenia clar que havia de fer una pista molt bona per intentar guanyar la mànega. Va acabar a 0 amb un temps força bo i només quedava espera que feien la resta. Seguidament, va saltar en Drac que va fer una pista ràpida tot i tirar un pal. Amb això, i al passar-se una mica de temps, no va poder puntuar però va acabar sent tercer al podi. Per acabar el dia, va sortir la Sacha que va fer una pista boníssima i va acabar en primer lloc de la mànega, guanyant a la Gamma per una dècima de segon.

201502 Zuera GammaDiumenge els jutges van tornar a posar pistes complexes. Aquest cop va començar en Drac que va fer una molt bona pista però va tenir mala sort i va tirar un dels últims salts, traient-li la opció de puntuar al passar-se de temps. La Gamma va fer una pista molt bona, assegurant totes les zones, i va acabar segon de la mànega. Per acabar, la Sacha va fer una bona pista tot però es va eliminar en un dels punts de dificultat.

Per acabar el cap de setmana, el jutge va posar un jumping no tant exigent com els anteriors però força ràpid. En Drac va tenir mala sort i just a tres salts d’acabar, es va eliminar. La Gamma va sortir a acabar-la a zero, per agafar punts de la general i així ho va fer, va quedar en tercer lloc de la mànega i va finalitzar segona a la general. Finalment, la Sacha portava una pista molt bona però es va eliminar en un gir on la gossa va anar al túnel.

Després d’aquest cap de setmana, la Gamma està en segon lloc de la classificació pel Mundial, en Drac quart i la Sacha en vuitè lloc. Encara queden la meitat de proves selectives i molts punts en joc. Ara toca treballar fort per estar preparats per les següents dues selectives, que son una al Cànic i l’altre al Badalona.

Jordi (Gamma)

201502 Zuera Sacha 201502 Zuera Podi Drac201502 Zuera Podi Gamma