En Dic i en Bandido passen a grau II

Diumenge a Caldes de Montbui en grau I van participar: la Rola i en Bandido, l’Eli amb en Morgan i la Mercè amb en Dic i en Duc.

201502 Valles dium podi g1El primer en sortir va ser en Duc, que va fer una pista molt bona, però eliminant-se en el darrer salt, per culpa de la guia que no va arribar per poder indicar-li bé. En Morgan va sortir super bé però en arribar a la rampa es va saltar la zona de baixada i després també la de la pasarel.la… En Bandido va sortir super motivat, fent la pista perfecta i així aconseguint el seu tercer 0, ja està a Grau II! Per compensar respecte al seu germà, en Dic va sortir molt concentrat, va fer una pista molt bona i va aconseguir el seu segon 0.

En la següent mànega va tornar a sortir primer en Duc, que aquesta vegada si, va aconseguir el seu primer 0!! Això comença a funcionar! En Morgan va fer la pista super ràpida de nou, però també li van marcar faltes per saltar-se les zones, no es pot ser tan bestiota!!.

Els darrers en sortir van ser en Dic i en Bandido. En Dic va fer una altra vegada la pista perfecta, aconseguint el seu segon 0 del matí!! Ara també podrà passar a grau II!! En Bandido va sortir nerviós i va fer 2 faltes, en baixar abans d’hora de la taula, i en entrar malament als pals.

201502 Valles dium Dic201502 Valles dium DucAmb aquestes super pistes vam fer 2 podis i 4 zeros, gran matí! Quedant en Dic en primer lloc i en Bandido en segon, i 2 llangonisses més pel club!!

Mercè (Dic/Duc)

201502 Valles dium Bandi201502 Valles dium Morgan