En Panx fa podi al Vallés

201502 Valles diss podi Panx201502 Valles diss PanxEl passat dissabte dia 7 de Febrer els cànics vàrem estar competint al Vallés Club Caní d’Agility, a Caldes de Muntbui. La representació en grau 1 era de l’Elisenda amb el Morgan , la Rola amb en Bandido i en Toni (jo ) amb en Panx.

Arribem a les 15 hores per tal de fer l’entrega de cartilles i esperar a què acabin de preparar la pista, sortejar l’ordre de sortida i posar nos a les ordres del jutge. Mntrestant anem comentant la pista que més o menys ja està muntada.

Ens criden a pista, comentem quatre coses de la pista amb el jutge, algun que altre dubte i ens indiquem el temps de la pista i que començaran els minis, o sigui el Panx i jo. Només treure’l del transportí ja el noto nerviós, bé de fet com sempre, està per tot menys per mí. Sortim en 4t lloc, entro a pista, el deixo en “quiet” i a la que em giro, decideix saltar el primer obstacle sense l’ordre de sortir. El torno a col·locar i, per tant, ens eliminen (suposo que és una inversió a la llarga). La pista tampoc va ser gens bona (tot i estar eliminats): no va “tocar” ni a la rampa ni a la passarel·la i, per acabar, també vam haver de repetir els “Pals” ja que es va sortir. Ja només ens quedava animar a la resta dels cànics tot esperant la nostra segona pista.

201502 Valles diss MorganEls següent en sortir son en Morgan i l’Elisenda; la bèstia parda surt a pista disposat a destrossar-la. Comencem pel “quiet”, un “quiet” a l’estil Morgan però al cap i a la fi un “quiet”, no com el meu. Comencen la pista amb la gran velocitat que ens te ja acostumats aquest equip, fins a arribar a la passarel·la on en Morgan es salta la zona de contacte. Continuen fent molt bona pista fins a arribar a una altre punt crític, la rampa on també la salta. Un parell de salts més i pista a la butxaca amb un resultat de dues faltes. Bon paper del Morgan i l’Eli.

Ara el torn és pel Bandido i Rola, només li falta un punt per passar de grau i tots esperem bones pistes d’aquest gran tàndem. Vagi per endavant que l’alçada dels pals era la màxima permesa en categoria estàndard, cosa que no l’afavoreix. Només començar el primer pal va per terra, seguint amb una molt bona conducció fins arribar a l’eslàlom on es surt pel mig i Rola el torna a repetir des de el principi, seguidament Bandido torna a tirar dos pals més al continuar amb la pista (no em cansaré de dir que el gos anava molt forçat saltant a aquesta alçada, fins i tot gossos més grans van tirar pals) i no fa el balancí com la Rola vol i li fa repetir, amb la corresponent eliminació. Intentarà donar-ho tot a la segona pista.

Un canvi de pista, és la mateixa però al revés, i hi tornem.

El primer en sortir a pista és en Bandido amb la Rola i surt com una fletxa fent una pista espectacular fins arribar al salt de longitud on Rola va dubtar una mica i en Bandido va tirar a terra una part de l’obstacle, quina llàstima, la pista ha estat boníssima, només queda felicitar el gos i a la Rola que han fet molt bon treball avui.

A pista per segon cop i en Morgan i l’Eli, que comencen altre cop amb el “quiet” inquiet…Només sortir Morgan tira el primer pal, a la resta de pista van superant tots els salts amb gran agilitat fins arribar a la “taula” on, no 1 ni 2, sino 3 cops són els que l’Eli amb gran paciència i humor ha de repetir l’obstacle ja que en Morgan salta abans de que el jutge doni per acabat el compte enrere. Per acabar, en Morgan es salta la zona de contacte de la passarel·la i la rampa per finalitzar la pista i la competició de dissabte en 4ª posición general en categoria estàndard.

201502 Valles diss BandiBaixen el pals a mini, el que vol dir que ens toca al Panx i a mi que sortim en cinquè lloc. La pista és ràpida i amb moltes trampes tal i com he vist amb els meus companys, després d’haver fallat en la primera pista espero treure algo de bo en aquesta. Comencem amb un “quiet” en condicions (així tot és més fàcil), sortim amb gran rapidesa deixant enrere salts fins arribar a la gran prova de foc, que en el nostre cas és la rampa. Ens piten la falta ja que en Panx no toca la zona de contacte de l’obstacle (just, però no la toca). Seguim la pista molt rapidament, tot està anant perfecte en aquesta ocasió, tocant la resta de zones de contacte, tant al balancí com a la pasarel.la , acabant la resta de la pista sense cap més falta. Llàstima de la primera ja que la pista l’he notat molt bona, només ens queda seguir treballant la rampa.

Un cop finalitzades les pistes, fan l’entrega de trofeus de grau 1 en el qual, com ens hem eliminat a la primera pista, crec que no hem fet res. Decideixo anar a la pista sense el gos, amb la gran sorpresa que ens criden com a tercers classificats a la categoria mini-midi. En Jordi, que ja feia estona estava per allà, em porta a tota presa a en Panx, al cap i a la fi a quedat tercer ell, que menys que sortir a la foto amb la seva llonganissa.

I així ens acomiadem d’aquesta competició tot esperant fer-ho millor a la pròxima. Comentar també que vaig haver d’amagar la llonganissa, ja que li estaven sortint núvies i núvies per centenars!!