La Striptease classificada pel Campionat d’Espanya

201408 DINAS Carme StripEl passat primer diumenge de febrer els nostres companys de grau II van participar en La competició RSCE que organitzava el club Rivalcan a Sta Margarida de Montbui. Arribats a aquest punt de la crònica, i donat que sou lectors habituals de les cròniques, hauria de descriure les bonances o els “errors” dels guies, així com l’adequada reacció dels seus companys canins. Però no, aquest cop la cosa no anirà així.

Aquest cop no us explicaré la brillant qualificació per individual per al campionat d’Espanya de la Carme amb l’Strip. I el qualificatiu de brillant no és gratuït, és que amb un magnífic punt d’honor s’ha qualificat amb set dobles “0”. No és que no us vulgui descriure com van resoldre amb fluïdesa l’agility, tot i que a l’Strip li va caldre un toc d’atenció quan marxava disparada cap a una passarel·la que no tocava. Tampoc no vull que penseu que no us vull fer partícips de l’excel·lent jumping que van realitzar, aquest cop amb un guiatge molt més sòlid. I encara menys, us hauríeu de donar per no sabuts que, en justa recompensa als seus esforços, la Carme i l’Strip van assolir la tercera posició del podi en categoria mini/midi.

Així mateix, i fent honor a l’esperit d’aquesta anti-crònica, no vos il·lustraré sobre la millora continuada de la Mercè i el Hippy. Si a la Mercè li calien piles, està acabant amb les reserves planetàries de Duracell. No us ressenyaré, per que no és el cas, que tot i eliminar-se en l’agility per un “empanatus momentum” de la Mercè (propiciat i combinat amb una sortida precipitada del Hippy del balancí) van realitzar un àgil recorregut. Així mateix, em veig en l’obligació de no descriure l’excel·lent jumping que van realitzar, sense errors ni faltes, i dins d’un temps força ajustat marcat pel jutge.

El que realment vull reproduir en aquesta crònica són les paraules, bé lladrucs, de l’Stripsteasse quan va finalitzar el darrer circuit. Aquestes varen ser:

He fet tots els entrenaments
Una i altra vegada
Vaig fer el meu balancí
Però no perpetrí cap rere
I algunes zones vaig saltar
He tingut alguna relliscada fregant la sorra la meva cara
Però ja ho he superat
I nosaltres volem seguir sense parar

[Tornada]

Nosaltres som les campiones, amics meus
I ens mantindrem entrenant fins al juny
Nosaltres som les campiones
Nosaltres som les campiones
No hi ha temps pels eliminats
Perquè nosaltres som les campiones… del Món

He sortit a saludar al públic
I he rebut aplaudiments
Em van portar escarapel·les i panderetes
I tot el pinso que comporta
Us ho agraeixo a tots
Però no ha estat un transportí de roses
Ni un ós melós
Ho considero un repte davant de tota la raça canina
I no el vull perdre

[Tornada]

201411 Canic Strip

És possible que tampoc fossin aquestes les paraules exactes, o també és possible que a l’Strip li agradi excessivament adaptar cançons d’un mític grup anglosaxó. A vosaltres us toca esbrinar quina cançó borda l’Strip. Per cert, ¡¡Moltes felicitats Carme!!

Juanjo/Mercè