Fred, molt de fred

201501 Rivalcan BrieDissabte, 31 de gener, 5h de la tarda, Santa Margarita de Montbui (Igualada per entendre’ns), en plena onada de fred. Però no hi ha res que aturi als guies de grau II del Cànic i als seus esforçats gossos. Aquesta vegada, el Canic estava representas per les valentes Holly i Martina, amb l’Elena de categoría estàndard i l’Striptease amb la Carme de categoría midi.

Quan, força més tard del previst, vàrem començar, ens vàrem trovar amb un agility que plantejava una sèrie de reptes: tunels, entrades a l’eslalon, salts en corba… Va començar la Holly amb una bona pista però se li va resistir l’entrada a l’eslalon i per la seva talla i velocitat va ser difícil no fer caure un pal en un salt en corba. La Martina, en canvi, va completar la pista d’una manera impecabl, aconseguint un magnific 0. En categoría midi, l’Striptease va sortir concentrada salvant totes les trampes però cap al final de la pista tocava fer el balanci “devora-shetlands” que li va fer perdre molt de temps. Quan finalment el va completar, la Carme anava prou desconcentrada i no va poder evitar que l’Striptease fes un salt que no tocava.

La prova s’allargava massa i el fred encara apretava més! Començava a ser difícil sortir a pista en aquestes condicions… La Carme, que no necessitava d’un punt al jumping, va optar per una discreta retirada abans no es quedés allà mateix glaçada. La mànega de jumping era bastant complicada amb grups de salts encadenats de difícil resolució i la Holly i la Martina no vàren tenir sort en algún d’aquest punts i es varen eliminar, tot i fer en la resta d’obstacles unes bones pistes. 

Carme (Striptease)