Triple podi del Cànic en grau III

A la màxima categoria de Canina, van anar a passar fred a Igualada, en Drac, la Gamma, la Coma i la Sacha. Aquesta última estava malatona i sols va poder competir diumenge. 

201501 Rivalcan ComaDissabte per la tarda, sense sol i amb un fort vent s’havia d’estar molt motivat per fer les pistes. A l’agility, en Jordi anava amb ganes de provar el “parche” de la passarel·la, el “baixa” que va sortir molt bé però va tenir mala sort i un túnel trampa sota la rampa el va eliminar després, una llàstima! La Coma i en Drac van tenir més sort i van aconseguir acabar la mànega amb un 0 dintre de temps.

El Jumping va ser una escabetxada, una sortida molt ràpida i tècnica va matxacar a la majoria d’equips, però no als nostres que van solventar sense problemes aquest punt. Tot i això, la Gamma va sortir-se del eslàlom ja que en Jordi la va animar massa. La Coma va tirar el penúltim pal però va aconseguir un doble excel·lent brut i en Drac la va fer a zero obtenint un doble excel·lent net. Finalment, un complet al podi: Drac i Coma, primers de les seves respectives categories i Gamma, tercera.

Diumenge, la Sacha ja estava més animadeta i va fer un bon agility però va tirar un pal i no es van quedar al jumping per no forçar la gosseta que ja té un pleno de jumpings. La Diana, amb la seva puntualitat habitual, no havia reconegut pista i la va fer prou bé amb ajuda externa del públic però com no sempre estaven ben situades, la Coma va tirar un pal. En Drac també va tenir mala sort amb la guia, desprès de dues manegues amb en Morgan, l’Elisenda va fusionar pistes i també es va despistar i fins i tot el va cridar com a Morgan en algun moment; amb molta sort, van acabar només amb un pal a terra, podria haver estat molt pitjor. La Gamma i en Jordi van seguir de pega. La Gamma va fer el baixa sense parar-se i quan en Jordi li va fer el time-out, el jutge li va marcar un refús; amb el punt perdut en Jordi va optar per repetir la passarel·la, eliminat-se en aquesta mànega. En el jumping, la Coma i en Drac el van clavar però penalitzant per temps i la Gamma, per fi, es va treure el mal gust de boca del cap de setmana amb un molt bon temps en aquesta mànega i per fi, un cero. Aquest cop, vam rascar el podi, amb un quart tant de la Coma com d’en Drac.

Per finalitzar la jornada, amb vent, però aquest cop amb sol, la Nina i la Diana van participar al pre-agility, on van fet una pista força llarga que consistia en hops i túnels, sense cap error i sols tirant un pal. Es nota que hi han ganes de començar!

Elisenda (Morgan/Drac)