1 feb 15 Al Baix Llobregat la Golfa va guanyar i la Chula, segona, va aconseguir classificar-se pel Campionat d'Espanya... No us perdeu la narració de l'Hector

150124 Podi Grup

El dia es va llevar amb un sol radiant, sense vent ni núvols. El lloc? Un camp de fútbol amb gespa natural, ben verda i forta.

Tot semblava indicar que seria un diumenge prefecte per a fer una barbacoa amb els amics, la família, etc….però no, un selecte grup d’irreductibles caniquerus van decidir llevar-se ben d’hora (no tant com els de grau I, es clar!), creuar tot Barcelona i arribar a les 10 del matí al Prat de Llobregat, ja que, allí, es disputava la segona competició organitzada pel Club d’Agility del Baix Llobregat.

Tot i ser un grup menys nombrós que d’altres vegades, els nostres companys de grau II no van deixar indiferent a ningú, demostrant que deixen el llistó ben alt a totes les categories.

150124 Podi ChulaComencem amb l’agility, sembla un recorregut assequible tot i tenir un parell de canvis i una entrada a pals força destacables. No obstant, i com ja comença a ser habitual, el jutge estableix un TRS molt ajustat, deixant molt poc marge per a l’error. This is grau II!

La primera en sortir és la Chula, guiada per l’Isma, els quals demostren que no s’estan per jocs: una pista perfecta amb un temps genial! La sintonia d’aquesta parella indica, clarament, que ja tenen al cap el seu objectiu: Oviedo.

Seguidament surten els midi. El millor resultat l’obté l’equip Striptease-Carme, els quals resolen molt bé la pista, ajustant-se al temps marcat, però amb una falta a la baixada de la passarel·la.

La mala sort sembla acompanyar la resta dels nostres amics de Midi.

En Taboo i l’Estel acaben la pista fregant el TRS per sobre, però amb una falta a la passarel·la (l’etern enemic dels gossos ràpids) i un parell de refusos. Res que no es pugui millorar de cada a properes proves! A aquesta parella només els hi queda trobar el seu punt d’equilibri, quan el trobin, seran imparables!

La Kira i la Laura van arrancar molt bé, però un parell de salts amb un canvi incorporat, els hi han jugat una mala passada. La Laura ha perdut de vista la Kira i, aquesta, ha decidit fer un salt pel costat contrari. Llàstima!!

Finalment, i per acabar la mànega, és el torn dels estàndard.

En César i la Golfa, per no perdre el costum, tanquen la seves pista amb el millor resultat possible: doble zero destrossant el temps marcat pel jutge. Què no poden fer aquesta parella? Sembla que l’aturada forçosa que han patit aquest mesos no hagi fet més que augmentar la fam de títols d’aquest gran equip!

La Dana, guiada per la Maria, aconsegueix tancar el recorregut d’una forma impecable: cap falta i cap refús. Lamentablement la tranquil·litat els hi ha jugat una mala passada sobrepassant el TRS.

Acabant la representació en aquesta categoria surten en Bruc i l’Héctor. Lamentablement, i com resulta habitual, la inseguretat del guia respecte la capacitat d’en Bruc d’estar-se quiet acaba provocant una sortida precipitada , la impossibilitat de marcar bé el segon obstacle i la inevitable eliminació al saltar per on no toca. Què hauran de fer per arreglar això?? Sembla ser que el “quiet” és el gran enemic d’aquest equip.

<p ">150124 Podi GolfaDesprés d’un “petit” recés, per sort el dia acompanya i els nostres companys gaudeixen del sol mentre esperen, arriba el moment de la segona mànega: el jumping.

Com era d’esperar, la Chula i l’Isma no ens decepcionen: demostrant una compenetració immillorable acaben el seu recorregut a 0, marcant-se un quiet inicial i un parell d’entrades a túnel espectaculars! Amb un resultat de 0 faltes i 0 refusos i un temps genial tanquen la competició amb un doble zero. No només aconsegueixen la segona posició a la seva categoria, també el punt definitiu pel campionat d’Espanya!! Enhorabona parella!!! On the road to Oviedo!

<p ">Sembla ser que la mala sort s’ha instal·lat a mida midi, cap dels nostres companys aconsegueix firmar un bon resultat: <p ">Striptease i Carme s’eliminen al fer un rere que no tocava, res que no es pugui treballar i superar per a properes competicions!!

Taboo i Estel pateixen un moment de desconnexió en la seva relació guia-gos, que acaba provocant l’entrada d’en Taboo per un túnel que no tocava. Ànims, no hi ha res perdut! Tenacitat, esforç i paciència!

Tancant la representació midi la Kira i la Laura. Aquest cop han estat els pals els que han acabat amb la paciència de la Kira, una entrada complicada provoca que es salti una porta un parell de cops. La repetició de l’obstacle desemboca en un moment de rebel·lió entrant al túnel quan no tocava. Una llàstima, toca marxar d’aquesta competició sense cap punt pel campionat d’Espanya per equips. A la propera prova ho faran millor, segur!!

Tornant a la mida estàndard sembla que en Bruc i l’Héctor surten més concentrats que la pista anterior. Tanquen el recorregut amb 0 penalitzacions i un temps molt bo! Un altre puntet al sac, els veurem a Oviedo per equips? Està molt complicat, però qui sap!

La Maria i la Dana segueixen en la mateixa tònica que abans, una pista perfecta sense cap penalització amb una gran compenetració entre elles. De no ser per un temps final excessiu, haurien pogut tancar el dia amb un gran resultat. Com sempre, a la propera competició ho podran millorar!

Tornant a tancar la mànega, surten la Golfa i en César. Altra vegada demostren que no són flor d’estiu! Una pista perfecta, canvis ajustats i un ritme genial els hi asseguren cap penalització i un temps de recorregut immillorable.

Les dues grans pistes d’aquesta parella els classifiquen com a guanyadors indiscutibles de la prova d’avui, a més d’aconseguir un altre doble zero en el seu camí cap al campionat d’Espanya per individuals. Quin gran equip!

I, fins aquí, el dia d’avui. Us desitgem a tots una molt bona setmana, unes pistes ràpides i molts mimos dels nostres companys peluts.

Hector (Bruc)


FaLang translation system by Faboba