Doble zero i podi d’en Hippy i la Chula

150124 Podi Isma150124 Podi HippyEl passat dissabte, l’equip cànic de GII es va reunir al Centre Esportiu de Can Sagnier on el Club del Baix Llobregat organitzava una prova de la RSCE. El lloc estava genial , els gossos tenien molt d’espai per jugar i la superfície era de gespa, on ells podien córrer segurs. Pels guies hi havien unes grades, però el nostre equip va decidir quedar-se a peu de pista, per no perdre’s ni un recorregut i aprofitar un generós vent gèlid que et deixava la pell tersa com la d’un nadó.

La primera pista era l’agility, i el jutge va plantejar un recorregut bastant divertit però amb uns quants paranys. Els primers en sortir van ser en César i la Golfa, que van sortir molt animats superant tots els paranys però, després de la sortida d’un túnel i havia el balancí, i el César va confiar en que la Golfa hi anava directe, però ella va preferir anar cap a en César, provocant una refusada. Ja la resta de la pista, com sempre, impecable.

Just després de Golfa hi anava en Hippy i, com es habitual en ell, va sortir bordant, suposem que es per animar a la Mercè. Tots dos van fer un bon recorregut amb un bon guiatge i en Hippy, sorprenent a tothom, va tocar totes les zones, acabant així l’agility a zero.

En mida mitjana les primeres en sortir van ser la Carme i la Striptease. La Carme estava contenta doncs el dia abans havia estat entrenat una seqüència que just avui ens havien posat entre l’obstacle 3 i 4, i després de fer-li fer un bon quiet a la Striptease cap a l’obstacle 4 que anaven, però la Striptease li va deixar ben clar a la Carme que el que es fa entrenant no cal fer-ho a competició, i un eliminat que es van endur cap a la cartilla. Ja eliminades, van fer una bona pista … i unes molt bones zones.

L’Estel i en Taboo van començar molt be, en Taboo controlat, una zona de passarel·la genial, i una conducció molt happy i efectiva de l’Estel, però un túnel que no tocava va aparèixer davant del Taboo i amb tota naturalitat hi va entrar. Tot seguit, bon eslàlom, una magnifica zona a la rampa i una Estel ben contenta de com havia sortit la pista.

Per tancar l’agility, la Chula i Isma, ¿que podem dir d’aquest parell?, doncs que ho van fer molt be, un recorregut a zero fantàstic i ja més a prop del campionat d’Espanya.

Mentre el jutge preparava el jumping, tots nosaltres seguíem gaudint del gèlid vent que s’havia mantingut constant i cada cop més fred ja que se’ns havia fet de nit.

La pista de jumping era el que es diu una pista molt ràpida, túnels encarats i rectes inacabables, o sigui, una pista on els gossos més ràpids tenien totes les possibilitats d’eliminar-se. La primera va ser Golfa, que ens va complaure amb una pista molt ràpida, molt controlada i acabant amb un gran zero.

Després en Hippy, que no tenia gaire clar si la Mercè arribaria a tots els obstacles, però ho va fer, i es van marcar un zero, aconseguint així el primer doble 0 d’en Hippy a Grau II.

En Taboo va sortir escopetejat, i tant l’Estel com ell van fer un jumping espectular, però com ja he dit, els gossos tant ràpids tenien massa paranys i en Taboo va caure en un d’ells. Tot i això la pista va ser d’infart.

La Striptease era la següent, van començar molt be, molta velocitat de totes dues i la Carme arribant a tots els obstacles, però la rapidesa de la Striptease va fer que s’eliminessin.

La Chula era ja la última participant, i no volia ser menys que els estàndards del seu equip, així que Isma , “corre que corre” i Chula ” a ver si me pilla”, es van marcar una pistassa, aconseguint un doble zero. Un puntet més pel Campionat d’Espanya.

Ja finalitzada la prova i amb tots glaçats de peus a cap, va arribar l’hora dels podis. Isma i Chula van quedar segons de la seva categoria i Mercè i Hippy tercers d’estàndar.. És el primer podi d’en Hippy a Grau II i esperem que no sigui l’últim.

Mercè (Hippy)