A Girona podi per la Xuma i en Zeus

sus i ari gironaDiumenge 18 ens va tocar anar a Girona per tercera vegada aquest any!! Tot i estar al gener va ser un dia bastant agradable !!

El Harpo va fer un molt bon agility, penalitzant per saltar-se una zona i a l’eslàlom. En el jumping l’únic error que va tenir va ser un salt que no tocava que li va costar l’eliminació.

El tàndem Sam i Collie va tenir un gran dia, fent unes pistes molt bones penalitzant en cada mànega amb una falta, aconseguint un mini punt.

Al Jack li van tornar pors antigues que li van fer penalitzar quan a l’agility el balancí va provocar que el Jack es quedés bloquejat, però l’Ari amb paciència va aconseguir desbloquejar-lo i seguir endavant. Al jumping va fer dos refusades.

El Puppy el “novatillo” del grup, va fer unes grans pistes. A l’agility es va eliminar al entrar a un túnel quan no tocava però un cop eliminats va acabar el recorregut sense problemes i al jumping es va eliminar per la acumulació de refusades.

La Xuma a l’agility va penalitzar amb dues refusades. En canvi al jumping va fer una pista perfecta i ràpida sense cap errada, que li va suposar pujar al podi en la segona posició.

El Zeus va fer dues pistes molt bones, penalitzant a les dues mànegues amb només una falta, una d’elles molt dubtosa, el que li va suposar tornar a pujar al podi per tercera prova consecutiva.

Eduard (Puppy)

201410 Girona Collie