Retorn espectacular de la Golfa

201501 Selva Podi DH CesarEl darrer diumenge els participants de divisió d’honor també vam anar a la competició que organitzava el club d’agility La Selva.

Les pistes que va plantejar el jutge eren molt exigents i requerien d’un bon control per part del guía, això va permetre demostrar el nivell  que tenim la gent del Canic.

201501 Selva GolfaLa prova va començar pel jumping, en categoria mitjana la Gamma va sortir extasiada a pista dirigida pel Jordi i va fer una bona pista bo i que va fer un refus en una de les zones fotudes del jumping.

En Drac va sortir tot content com normalment fa pero va fer un refus a l’eslalom amb la resta de pista perfecta i la Strip va fer una bona pista pero també va fer un refus al slalom.

En categoria gran, la Coma va sortir súper pendent de la Diana i va fer una bonissima pista a un ritme admirable, amb només una falta al salt doble.

La Golfa, després d’una llarga temporada sense competir, va sortir amb moltes ganes d’agility i va fer una pista a zero i amb un bon temps per la clasificació.

En Qumba va fer la pista a zero bo i un parell de problemes de conducció per part d’en Juanjo.

201501 Girona Gamma201501 Selva DracEn l’agility, en mida mitjana la Gamma va saltar la passarel·la fent que el Jordi la obligués a repetir-la i eliminant-se en la manega.

En Drac va fer una bonissima pista d’agility fent-la a zero i amb bon temps.

Finalment la Strip va començar la pista molt be però eliminar-se al fer un salt pel costat que no tocava.

201501 Selva Coma201501 Selva Strip Qumba201501 Selva Strip CarmeEn mida gran la Coma va sortir concentrada pero la Diana no tant, a mitja pista es va despistar i la Coma va acabar fent un parell de faltes i un refus.

En Qumba va fer una pista molt fluida i ràpida pero al darrer tram de la pista va eliminar-se quan va entrar a un tunel quan no tocava.

Finalment, la Golfa va fer la pista a zero i al final va quedar segon en la clasificació final, una bona tornada a les pistes.

Cesar (Golfa)