Doble excel·lent de la Cora a La Selva

201501 Selva CoraCom el passat diumenge no teniem res millor a fer, a les 9 del matí els de segona divisio ja estavem a La Selva! Amb ganes de competir i una mica de fred i, com sempre, hi va haver resultats molt variats.

Vam començar per l’agility on en primer lloc va sortir en Taboo que, per seguir les ordres de la seva mestresa, es va eliminar per una confusió de tunels. En la categoría estàndar teniem a la Cora que, per no decepcionar els seus fans, va fer una pista molt fluida i seguida, sense faltes ni refusades pero el temps li va jugar una mala passada. La Dana també va fer una pista molt fluida cóm es habitual, pero el temps era ajustat. Sort de la regularitat d’aquest parell!

En Morgan tampoc tenía res millor a fer aquest diumenge que matinar per anar a La Selva i cal destacar la seva actuació que tot i obtenir algunes faltes va mostrar una actitud diferent a l’habitual, fent que la seva mentresa sortís molt contenta. Per últim, però no menys important en Hippy i la Merce, van tenir un malentès en un salt portant-los a la eliminació, tot i aixi es molt destacable el quiet que va fer.

Ja en el jumping, en Taboo per no trencat la tradició, es va eliminar en una trampa que estava posada allá expresament. En Hippy va sortir molt nervios i van resoldre la pista una mica a troços, de fet la autocritica de la Mercé va ser “quina empanada”. En Morgan va desmuntar un salt, fet pel cual el jutge el va eliminar, pero ho estava fent molt be.

Us imagineu com ho va fer la Cora? Un altre zero, pero també li va fer mal el temps. I per acabar la María va decidir canviar la pista que el jutge había proposat i va enviar a la Dana a un obstacle sense fer l’anterior.

Estel (Taboo)

201501 Selva Dana2 201501 Selva Taboo201501 Selva Morgan 201501 Selva Hippy