Podi de la Laura i la Kira a Santa Coloma de Farnés

201501 Selva Podi diss KiraA la prova de dissabte al Club Caní la Selva de Santa Coloma de Farnés hi havia força gent de grau II representant al nostre club. Tot i el fred que hi feia, tots els participants vàrem aconseguir sumar algun punt a la classificació pel campionat d’Espanya 2015.

201501 Selva diss grupG2La Chula, l’Striptease i la Kira, competint en la categoria mini-midi, van fer un bon paper. Al jumping, la Carme i l’Striptease es van eliminar, però després van fer un fantàstic agility a zero. El mateix li va passar a l’equip que formen l’Isma i la Chula: al jumping van fer dues refusades, però després van aconseguir sumar un nou agility a zero. Finalment, la Laura i la Kira van sortir molt concentrades i motivades a ambdues pistes i van puntuar amb un doble excel·lent brut, aconseguint així la segona posició a la prova! 🙂

En la categoria standard van participar en Bruc, en Qumba, la Holly, la Martina i en Hippy. A la primera mànega l’Héctor i en Bruc van fer una refusada al castell, però després van fer un súper agility a zero malgrat l’estat de congelació del guia. La Martina i la Holly amb l’experimentada Elena, van aconseguir bons resultats: la Martina va fer un doble excel·lent i la Holly va aconseguir un agility a zero.  En Hippy i la Mercè van fer pistes molt fluides tot i que amb alguna falta.  I per finalitzar amb la pluja de punts, en Qumba i en Juanjo van aconseguir un altre doble zero! Enhorabona a tots!

Laura (Kira)