En Drac comença l’any amb doble excel·lent i podi

201501 Reus podi Drac2La primera prova de l’any va disputar-se aquest darrer diumenge al Club d’Agility NeoReus en un dia ben assolellat.

En Grau I, no varem tenir molta sort. La Collie, va tenir problemes amb les zones que en Sam va corregir o treballar amb time out, tot i això les rampes van anar força bé. En Morgan, va sortir més sobreexcitat de lo habitual (sí, encara més) i totes dues pistes van anar a trompicons i tornant a mossegar. Una llàstima, potser les vacances de Nadal a aquest parell no els senten bé. Això sí, en Sam i jo sabem, que amb la Collie i en Morgan, juguen en modo difícil, tot arribarà.

A Grau II, teniem en Qumba, l’Striptease i en Hippy que van fer la mateixa pista que els seus companys de Grau III, la Gamma i en Drac. L’ agility, tenia els seus punts, però la Gamma i en Jordi, van treballar el de sempre: zones. Es van eliminar però en Jordi estava content per la bona passarel·la de la gossa ja amb un ull a la Selectiva d’aquest mes a Vigo. Per la seva part en Drac va fer molt bona pista amb un palet que va caure a terra.

L’Striptease va començar amb un ensurt que es va quedar en res quan gairebé refusa un salt però va continuar molt bé. Una entrada complicada a l’eslàlom va provocar-li una falta en aquest obstacle i més endavant, la gossa es va obrir massa i no va fer un salt, eliminat-se en el següent. La Carme, però va aprofitar l’eliminat per reforçar les zones excel·lents que va fer la gossa.

En Juanjo i en Qumba, sempre són un espectacle, en positiu o en negatiu, tant fa. Van començar amb un canvi ceg d’en Juanjo que el gos no va entendre bé, però va ser corregit a temps i van continuar força bé la pista. El jutge els va marcar la baixada de la rampa i van ser eliminats per abordar el túnel sense fer el salt d’abans. Desprès van continuar fent molt bona pista, amb una retallada molt maca en un punt ajustat i fent un time out en el balancí que tot i tocar, en Qumba havia abandonat sense permís. Això va ajudar a que la passarel·la final fos molt maca.

201501 Reus Hippy201501 Reus QumbaEn Hippy, el nostre novell de Grau II es va portar gran! Va tenir un amago semblant al del seu germà gran a l’inici però també va quedar en un ensurt i va seguir molt animat, tant que va haver-hi un punt en que la Mercè estava esforçant-se per seguir el gos (i no hi havia manera). En Hippy, sempre molt gentleman, la va esperar comportant-li un refús a la roda però van poder seguir fent la pista juntets i molt bé, a partir d’aquell punt, i amb unes zones de llibre. En el jumping, van seguir amb molt bona conducció i sense problemes en les entrades angulades a l’eslàlom però de nou (ejem ejem) la Mercè es va quedar enrera en un punt i aquest cop en Hippy sí que va decidir què fer i va abordar un obstacle incorrecte. Aquest equip, va demostrar molta compenetració i agilitat; i amb uns quants cigarrets menys (o potser eren els menjars de Nadal) donaran molta guerra. Van ser els autèntics campions d’aquest cap de setmana.

En Qumba, va començar amb un quiet d’infart i de forma molt fluïda però en Juanjo li va posar una mica complicada l’entrada a l’eslàlom i al intentar corregir-la el gos va fer tres pals en sentit contrari quedant eliminat. No volien treure protagonisme al germà petit. L’Striptease es va eliminar en un punt complicat de la pista i sort, perquè la Carme no para de fer dobles i ja se li estava pujant la tonteria… Segur que a la pròxima ja reprens el bon tirón que portes!

La Gamma, que té una paciència infinita amb el seu guia, va ser eliminada perquè es va sortir de l’eslàlom ja que en Jordi l’animava massa, ell va preferir repetir tota la seqüència d’entrada però va estar molt content de la velocitat i l’actuació de la gossa durant tota la prova. Finalment en Drac va fer la pista a zero el que li va permetre quedar en tercera posició del podi de mini midi de Grau III i encara millor, obtenir el últim punt que li faltava per classificar-se per equips pel Campionat d’Espanya i ja està força pròxim a l’individual.

Elisenda (Drac)