10 abr 14 Els nostres representants en iniciació van millorant i alguns van repetint els bons resultats.

201404 Cornella Podi JakTot i els problemes per arribar al lloc de la competició, dissabte va ser un gran dia amb molt bones classificacions a la categoria d’iniciació.

Al Zeus li va costar començar a posar-se a fer pista en el jumping pero l’esforç de l’Ariadna animant, va donar els seus fruits, tot i que al final va ser eliminat. En l’agility el túnel de lona va ser un gran obstacle, i va decidir eliminar-se per poder repetir tranquil.lament l’obstacle.

201404 Cornella JakL’Osito va fer un molt bon jumping a un bon ritme, però en l’agility va tenir algún que altre problema amb el balancí i l’eslalom.

El Hippy i la Mercè van tornar a demostrar que son una gran parella, van fer unes bones pistes, tot i que en el jumping el Hippy es va encallar en l’eslalom, que també li va donar problemes a l’agility, on va ser eliminat.

La Xuma i la Susanna, tot i gairebé no tenir temps per concentrar-se, van fer unes bones pistes, al jumping tot i la desconcentració, van fer una bona pista amb alguna errada de més, i en l’agility van tornar a demostrar la seva regularitat recuperant posicions.

A la Channel, tant en l’agility com en el jumping, li va costar una mica començar, el Miguel la va animar molt i va fer bones pistes amb alguna refusada però finalment va ser eliminada.

El Jak va ser el que va aconseguir pujar al podi. En el jumping i en l’agility el Jack va fer molt bones pistes, anava molt concentrat i només va tenir un petit problema amb la roda. Finalment es va classificar en segona posició. Moltes felicitats Ariadna i Jak!

Susanna (Xuma)


FaLang translation system by Faboba