6 abr 14 En la prova de segona divisió disputada a Cornellà, bones pistes d'en Qumba i la Golfa que sumen punts per l'equip del Cànic.

201404 Cornella Podi Qumba201404 Cornella QumbaAvui a les 9 del mati estavem tots els que competiem en segona divisió a Cornella el dia es despertava calorós i ja ens hem situat buscant les ombres, la prova pero ha estat curta i a la una ja havíem acabat cosa que cal agrair a l'organització.

Hem començat amb el jumping on el jutge ha posat una pista bastant fàcil i rapida, a la pista hem fet bastants zeros però han marcat un temps ajustat i molts hem acabat penalitzant per temps. Seguidament hem reconegut la pista d’agility on només hi havia un punt on calia anar amb compte. El cert és que això ha fet que molts competidors baixessin la guardià passat aquest punt i han penalitzant després.

Cal destacar el recorreguts d’En Qumba i en Juanjo que han fet unes grans pistes quedant al final el tercer lloc del podi i de la Golfa i en Cesar que han fet unes pistes molt fluides amb una mica de distracció en el eslàlom.

La Dana i la Maria han fet les pistes amb la seguretat que ens tenen acostumats, en Harpo ha fet bé la primera pista però ha notat molt la calor en la segona i la Kira i la Laura han fet unes pistes molt ràpides fent un refús desprès de la rampa (que era el punt conflictiu) i gairebé es deixen un salt, cosa que gràcies als crits que hem donat l’afició hem pogut evitar.

L’Ela i la Striptease per qüestions diferents han passat un diumenge que millor passi desapercebut i com si no hi haguéssim anat (que hi farem son germanes)

Neus (Ela)

201404 Cornella Dana 201404 Cornella Harpo 201404 Cornella Golfa 201404 Cornella Kira 201404 Cornella Strip 201404 Cornella Ela


FaLang translation system by Faboba