6 abr 14 L'Elisenda ha anat a Saragossa i ha aconseguit el punt que li mancava per anar al Campionat d'Espanya amb en Drac

201404 Toskahua ElisendaEn Drac i l'Elisenda estaven a un jumping de classificar-se pel campionat d'Espanya d'agility i no volien esperar-se un mes per anar a Campllong, de manera que han organitzat un viatge "llàmpec" a Saragossa per conèixer el Club d'Agility Toskahua i probar sort.

En Ramon Poble, el jutge, ha proposat pistes molt tècniques en tots els graus que t'obligaven a pensar molt, on colocar-te i que fer. Dissabte, a primera hora de la tarda, va còrrer en Morgan que va fer les pistes més tranquil que el cap de setmana anterior però va ser eliminat perque l'Elisenda va voler treballar les zones. En Drac va fer un agility molt maco, però va tirar l'últim pal, un error de P3, que va fer patir una mica l'Elisenda doncs tot seguit tocava el jumping tant desitjat. Al arribar el moment, van còrrer molt per intentar no repetir l'error i van obtenir l'últim jumping a 0 que els classificava definitivament.

L'endemà era per disfrutar i potser a les pistes d'en Morgan l'Elisenda va sortir massa relaxada doncs a la primera va oblidar-se del recorregut (no sempre en Morgan es qui la "lia") i a la segona va ser ell qui va inventar-se el recorregut aconseguit uns doble eliminats força divertits. En Drac va començar amb un agility a zero (no hi ha com la tranquilitat d'estar classificat) però el el jumping va fer un ceg massa ajustat i va tirar un pal. Sort del dia anterior!

Després d'aquesta sortida tan familiar van tornar molt satisfets i amb ganes d'un cap de setmana sense agility!

Elisenda (Drac/Morgan)


FaLang translation system by Faboba