31 mar 14 Després de les proves d'aquest cap de setmana, la Gamma te ja garantida la seva participació al Campionat del Mon d'aquest any.

201403 Selva GammaAquest darrer cap de setmana, a Santa Coloma de Farners, els grups La Selva i Vallés han organitzat -per cert molt bé- la cinquena i sisena de les vuit proves que determinen la representació espanyola al Campionat del Mon que es disputarà aquest setembre a Luxemburg.

Hi han participat: la Gamma, que arribava molt ben classificada, com a líder de la selecció en mini i midi, en Drac i la Sacha, que ja portàven punts de proves anteriors, en Coockie que volia medir-se en aquest nivell i, de pas, sumar punts pel Campionat d'Espanya i la Taca, que també volia estrenar-se en grau III però que finalment no ha pogut participar per feina.

Per la prova més interessant també hi competien alguns gossos de l'equip francès que en el cas de la categoria mitjana, on corrien tots els nostres representants, eren un recent campió del Mon (en Bad Boy) i un dels gossos més ràpids del circuït (en Demeter Gold).

La primera pista del jutge luxemburguès era un repte, amb molt espai però amb continus canvis de direcció que exigien una conducció molt acurada. En Jordi i la Gamma la van fer molt bé i van quedar en tercer lloc i en Drac va penalitzar poc més d'un segon, sumant així alguns punts. En la segona pista, el jumping, la Sacha va fer una gran pista molt ràpida, quedant en segona posició i la Gamma va ser tercera amb el que tots dos van sumar punts.

201403 Selva Gamma2201403 Selva DracGràcies a les bones posicions en les dues mànegues, en Jordi va acabar en segon lloc de la prova (primer excloent els equips de França) i això li va permetre sumar encara més punts.

Així, mancant encara dues de les vuit proves, ja té garantida matemàticament la seva plaça a l'equip i gairebé segura la selecció en individual. Tots l'hem vist entrenar i sabem que això és el resultat de la bona feina que ha anat fent. Enhorabona Jordi!

201403 Selva Sacha201403 Selva CoockieL'endemà, després de dormir una horeta menys (que varem trobar a faltar) es reprenia la competició a les vuit i deu del matí començant per l'agility.

En l'agility van ser en Drac i en Coockie els que, gràcies a uns recorreguts excel·lents i rapidíssim en el cas d'en Coockie, van sumar punts al seu compte personal. La Gamma va eliminar-se gairebe al final del circuit per una confusió d'en Jordi i la Sacha en un temptador salt davant la pasarel·la. En el jumping, de nou una pista molt exigent, cap dels nostres equips va tenir sort i tots van eliminar-se excepte en Drac que penalitzava només una miqueta en temps però va tenir la mala sort de tombar un pal quedant en cinquè lloc però sense l'excel·lent que li permetria sumar punts.

Per sort, bo i que diumenge no va sumar cap punt, la Gamma portava prou avantatge com per mantenir el primer lloc en una selecció que és la més disputada en molts anys i on en totes les categories encara està en l'aire la selecció final amb força equips, molt qualificats, lluitant. Podeu veure-ho a la classificació provisional que mantenim a la nostra web.


FaLang translation system by Faboba