30 mar 14 L'Eduard i la Lua fan el seu primer punt i pujen al podi ja en la seva segona prova.

20140330 Podi Lua

Dissabte era dia de selectiva pel campionat del món a Santa Coloma de Farners però els de grau I també van tenir el seu moment. Ens representaven la Lua i en Morgan, dos estandars ben diferents i les pistes eren de còrrer però força assequibles.

La Lua, en la que era la seva segona competició, va començar amb una pista a zero molt maca i controlada que la va situar en segon lloc de la primera mànega. Tot i que no va anar tant ràpida com als entrenaments, es va adaptar molt bé al terreny diferent i l'ambient de competició. En Morgan venia amb el seu nervi habitual però es va portar força bé a pista. Va aguantar un quiet d'un salt i l'Elisenda li va fer repetir la rampa per haver parat a fora però van sortir molt contents i amb una taula d'allò més original (estil two on, two off).

En la segona pista en Morgan va ser un gos com la resta, no van haver-hi tonteries ni mossegades i, a part d'una falta a la pujada de la passarel•la, va fer la pista impecable. La Lua, va tornar a fer una pista molt bona tot i això va encarar malament el salt de longitud el que li va comportar un refús, l'Eduard li va fer repetir i van acabar en la quarta posició de la segona mànega.

En el moment dels podis no teniem molt clar si aquest refús podia fer fora la Lua del podi però, a part del seu primer puntet, l'equip Eduard-Lua van endur-se la segona posició dels estandars de grau I. Enhorabona!

Elisenda (Morgan)


FaLang translation system by Faboba