27 mar 14 Al Maresme la Striptease guanya en segona divisió i es manté lider en midi al igual que la Golfa que segueix primera en mida gran. En Qumba ho fa genial i entre tots col·loquen l'equip del Cànic lider de la categoria.

201403 Maresme Podi Strip201403 Maresme QumbaDissabte passat a Argentona es va disputar la 16a prova de la lliga catalana pels equips de segona divisió. La tarda es preveia assolellada i vam poder gaudir del solet durant bona part de la prova. 

A la primera mànega el jutge va optar per posar un jumping sense cap complicació i amb només setze obstacles que tots els participants del Cànic vam acabar sense cap falta ni refusada. No obstant, com era una pista bastant ràpida, la majoria dels equips van penalitzar per temps, exceptuant la Carme i l’Striptease i en Juanjo amb en Qumba .

201403 Maresme Golfa201403 Maresme DanaA l’agility el jutge tampoc es va complicar gaire i va posar una pista força ràpida i fàcil. Els estàndar ho van fer tots molt bé: en Juanjo i en Qumba segueixen imparables fent un doble zero a la prova, en César i la Golfa també van fer una pista a zero i continuen líders en la classificació general de la lliga, la Maria i la Dana van fer un agility sense cap error i molt animades, i finalment, en Harpo i la Mercè segueixen millorant notablement a les proves i van acabar l’agility amb només dues faltes.

201403 Maresme Kira201403 Maresme Ela 201403 Maresme HarpoPel que fa als gossos de mida petita, la Neus amb l’Ela va acabar la pista amb dues refusades, la Laura i la Kira van fer un excel·lent a l’agility i van acabar quartes a la classificació final, i finalment, la Carme i l’Srtiptease van acabar amb un doble excel·lent sense cap penalització quedant primeres de la prova i seguint líders de la lliga en categoria midi. Enhorabona equip!

Laura (Kira)


FaLang translation system by Faboba