13 mar 14 A Reus, amb un entorn exigent, la Xuma va fer podi i la Chula va sumar punts per mantenir-se en els llocs de davant de la lliga.

Diumenge passat vam anar a Reus on es plantejaven nous reptes per als principiants: era dins d'un recinte tancat, hi havia molt de públic desconegut, el terra era de moqueta,... Tot i això varem realitzar molt bones pistes.

201403 Reus podi XumaComencem per iniciació. En Morgan, amb un quiet que es resiteix, va començar el jumping havent de repetir el primer salt. Tret d'això va fer una pista espectacular; super ràpid i sense cap error!!!! La Xuma va entrar a pista molt ràpida i, bo i que el factor públic va fer que es despistés en un moment, van reprendre la pista de jumping ràpidament! En Jak va sortir molt decidit, amb moltes ganes, va tenir una petita confusió en l'slàlom, i un dubte existencial davant del salt de longitud, que estava al màxim! Tot i això va superar el dubte i va acabar el jumping més feliç que un gínjol!

Pel que fa a les pistes d'agility, el Morgan després d'una zona dubtosa a la passarela, va ser molt ràpid tot i que la moqueta no li era favorable ja que relliscava. Va fer molt bona pista! Cada dia va a més!!! La Xuma, cada dia surt més segura i guanyant velocitat. En agility va tenir una confusió en slalom que van solucionar ràpidament, tant és així, que va quedar en 3a posició, pujant a podi i emportant-se una copa més que merescuda! Felicitats Xuma i Sussanna! Pel que fa al Jak, va començar molt motivat, fins a arribar al seu segon dubte existencial... La rampa! Al tercer intent va fer una rampa molt bona, i superat això va continuar la pista amb més velocitat i més motivat! Cada dia surt més decidit i va agafant velocitat!

Ariadna (Jak)

En segona divisió, la prova d'agility ens va anar prou ve a tots, pero del jumping nomes s'en va sortir la Striptease ja que era una pista un xic enrevasada on molts guies es perdien. Nosaltres no ens vam perdre, pero tots tres: la Golfa, en Qumba i la Dana ens vem eliminar al mateix tunel, que es tenia de pasar dues vegades. AIxò si, uns es van eliminar en la primera passada i uns altres la segona pero tots vam sortir contents ja que el resta de la pista va anar força be.

Maria (Dana)

A les 17 de la tarda els tocava competir a la Chula, en Drac i la Gamma, els nostres representants de Divisió d'honor i cadascú anava amb els seus propis objectius. La Gamma, a causa de les últimes selectives, ha cremat massa el quiet i les zones, de manera que ha treballat la sortida tot i que això li comportés eliminar-se en les dues pistes però realment al final de tot el cap de setmana, l'últim quiet ha sigut força bo i en Jordi ha marxat content.

En Drac volia treballar la zona de la passarel·la que l'anterior cap de setmana va saltar però aquesta vegada ho ha fet bé i ha aconseguit un agility a 0 que no s'ha pogut arrodonir amb el jumping doncs en aquest últim ha tirat una teula del castell.

En el cas de la Chula, que sí ha seguit la temporada de federació tot l'any i està entre els 3 primers, l'objectiu és obtenir el màxim de punts en cada prova per veure si escala posicions. L'agility l'ha fet molt bé i una parada davant d'un salt que podia ser un refús ha quedat en no res; obtenint la 3ra posició en mini i midi en aquell mànega. Tot i això, un refús exactament en el mateix punt però en el jumping li ha comportat perdre l'opció al podi però, sens dubte, seguirà entre els 3 primers de la lliga.

La setmana que ve al Vallès, seguirem tots donant guerra i treballant!

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba